[急] 請即停用漫畫人

422 回覆
741 Like 12 Dislike
漫畫人係咪有追post?

好似出咗個update remove咗讀clipboard
想問香港有咩網睇op 嘅電子漫畫?
台灣個d 都有地區限制
Google play 突然叫用户停用(ios都偵查到有問題),唔追post 都知出事la
你個類比都錯嘅
食飯本身就要俾錢,唔俾錢拉得
本身藝術野有唔少都係睇完先有人決定俾錢
你會唔會俾錢買返係全部電視台睇過嘅劇,話就話每個電視台靠廣告
你唔買佢套dvd/bluray未必有下季
你會唔會係youtube聽完每首歌俾錢,唔係首首有廣告喎
我早兩日係集英社官網睇完spy x family新一集, 一仙都唔使俾,有咩問題
畫店買畫你係咪望完就要俾錢
deviant art pixiv 有人賣畫放張1024*768 Size/水印出嚟,俾錢先有原圖
你save底張1024*768做wallpaper個畫師又有乜損失
你唔撚係以為買完本幾百YEN漫畫雜誌啲漫畫家就穩穩陣陣呀
冇人買單行本都係會腰斬咖,你買齊晒未
講遠少少,依個例子只係關條友講pay for their entertainment,睇stream唔鍾意個streamer可以一蚊都唔donate,唔係有班友最鍾意話伍公子乞衣咩,巴打幾時幫啲得幾十個人睇嘅streamer發圍
我早一年每個月US$4.99subscribe唔同channel,之後覺得窮我就停咗個subscription照睇,冇問題喎
成個行業都係咁運作,心情唔靚你係真係唔使買
巴打有冇試過係bandcamp/beatport買歌? 你preview可以免費聽晒全個album
但係俾錢個陣唔單只可以買,仲可以俾tips
藝術本身就係鍾意就買,唔鍾意就過主
嘅唔係點解啲人話讀art=乞食
邊度有?
而家冇咗一開始就讀取clipboard
An機update 唔到個app嘅
vol moe + ibooks/kindle

驚到
垃圾app
唔敢用了
都唔知畀佢偷咗幾多資料
唔知點解我用最新版都仲有
我都係又鏟返
賴落vendor身上

唔好再裝啦
有無月費app可以取代最緊要齊同有中文
Android都有
lm
想免費睇漫畫就一定要付出啦
其實唔止漫畫
好多大陸games都一樣會偷clipboard
推一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞