【HKBU】浸大討論區(14)集氣永續online learning

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
好似係,成個po無咗
洗咩分咁細點解硬係要覺得自己高人一等 人類真係好鍾意批鬥 入共產黨啦 三大笑八大 八大笑自資 自資笑asso BU笑SCE
因為自資真係特別好笑跟本就個個都知係用錢買學位 但係人地一講就話 咩呀 我地都有人廿幾分㗎 佢地專登嚟讀㗎 你當我低能定係你真係低能 仲有 成撚日喺度怨好chur 冇得reg科 返全日 無hall 比貴學費 屌你唔係ugc都有degree咪算係咁囉 你入嚟嗰下浸中冇呃你話有hall住㗎喎 你明知自己唔係ugc就要預左同ugc待遇唔同㗎啦 你怨自己細個讀書唔努力DSE唔夠分算啦
身邊有friend係sce 佢每次一講 點解幼教冇hall 我就會問返佢 咁點解你dse唔考高分d
咪比佢笑下反正畢業出到黎人工高佢成截
我前幾日都收到 聽左幾句其實無咩重點。
問下你有無諗住去邊間,有問題去翻centre問
SCE nursing 係我見過最低賤嘅垃圾地底泥
成日係度講人哋批鬥你哋,但其實我哋只係講事實,我哋真係高你一級。你哋咁廢就話我哋批鬥你哋,你諗吓你DSE幾多分?讀IVE gpa 幾多升上去?問下自己良心先啦!自資狗食屎啦

仲成日話BU本部都唔係特別勁姐,咁係咪最勁嗰個先可以鬧人先?咁你地啱曬lor

仲要懶有前途咁話出到嚟人工高過我哋,收皮啦,冇人講過nursing賺最多錢,只會話係成個醫療行業入邊最辛苦。比醫生繼續抽插啦臭雞

好多人仲要係扮本部,呢個唔講啦,太多人講過,廢物sce

識人讀過一年就冇讀,都知咩料啦
Agger 地底泥係「浸大」成個架構入面最低賤嘅生物nursing 第一,幼教第二
夜已漸荒涼
夜已漸昏暗
秋意
樓豬
Nmsl
樓豬向全世界人民問好
樓主過得好唔好
林大輝做咩過嚟痴飯食
做咩
好多野做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞