[A/I] 魔靈召喚 X 街霸 所有合擊都會減cd (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
想問下RTA 風奧/風沙/風精靈王/風馴獸/火海王/水猴 呢D強單點單清+群控 加 光仙 /加類似暗奧, 火仙人等群清 呢D隊可以點打....2金區...

而家研究左好多隊,雙免疫 (已經百抗)又要睇面,如果對面無光仙女用番隻百抗火神秘去打又會比人BAN左,用火奧水派水人魚始終又會比風奧 水猴呢D單點擊殺,根本避唔到..

利申,速符文唔夠人勁先迫住玩後手
一直比人退條, 破防,單點
到你後手頂到一波,差DD殺到對面,對面光仙女既暴走一定唔會令你失望
一樣煩惱
留明學野
btw 金2應該已經係呢個post最top果幾個人
金2已經好勁 呢個po都冇乜邊個教到你
小倫就呢個打法 你睇佢直播打個陣點輸lo
一係唔夠快一係比人抵抗 我唔係成日睇 但好似成日係咁
rta絕大部分控場流 連swc都差唔多7成單點控隊
就知控隊幾屈
真係靠百抗/搏自己暴走
我就係乜都抽唔到啲原5好多都唔啱打rta
搞到剩係用光仙女 水狼人 暴傷風琴呢3隻穩出其二金一都唔知守唔守到
THX CHING 平時間唔中都有睇小倫,之後會多D留意~

控場流真係好無解,後手隊根本防唔到咁多隻...
而家仲多埋3隻馴獸金花,又全體破防退條,又單消提條,又單消破防又乜又剩....仲要未計佢大大力 本身以為自已可能有希望打到上3金 /貪心D紅1? 而家穩住個金2算了
真係變相鬥速我暴走意志最快得148 勁慢
意志=冇乜用講真 一隊起碼兩隻消 ban佢群消仲有單消
我打呢啲一開波就光仙女 水馬 再風琴 解得幾多得幾多 出埋水狼人 起碼2隻補 同埋睇下搶唔搶到風精王
慢慢續隻收 搏暴走抵抗
rta我都唔太熟 希望今季穩到金一
不過豹女真係好能屈又消又痛 大佬
快樂戰鬥公會有無位?
你地洗符會all in一粒 定勉強接受都收貨

刷左70次最好數值先得咁 繼續洗定停?
得一粒就allin
有其他待用就3-4次換一粒黎精
btw 點儲咁多粒
玩咁耐第一次洗古代
第一粒啱屬嘅古代傳說 但好撚難洗
想要25+速
得17速
推多d廢老出馬路會易d有呢d符
好似係
申左同加左你好友
done
變左台仔公會

呢隊野打龍12好穩 不過打成差唔多3分鐘
想問下點樣改善 可以打快d?
速刷隊火吸一定爆傷型
郁最後拉全隊 但速度最低要+64/up
改下配速 光女王行最快 /至少快過火格
光伊可以考慮換做Ken
仲有光卡最好快過火格
姐係光女王>光卡>火格>Ken>火吸?
同埋阿ken用返原裝符?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞