[A/I] 魔靈召喚 X 街霸 所有合擊都會減cd (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
臨尾如果Hong隻光人魚暴走補返隻女王就唔同晒
但結果係對面風奧暴走一野炸死晒
Pvp千三上千四狂比人打
上唔到金一

冇玩2 3年,唔熟依家d隊所以想請教下
如果想打巨人12同龍12可以點組隊?
火犬神2覺我仲整緊,暗犬神未有
仲有隻風蠻王未升,依家佢仲有冇用
巨12 水雞 風格/風丑 風牛 光犬 光卡
龍12 火吸 火格 光卡 水雞 光伊/水南瓜/光犬

風蠻速刷巨12用 但你而家進度應該有排都上唔到場
金二啱啱俾人打返落嚟
唔識守 比人狂打
用緊咩守?
貼多次個倉出黎睇下有冇得救

唔該哂
風極~150速
水沙~120暴走
火龍絕望
重丑
我攻同守都呢隊
試下水精/風伊L 風極 火德 光派吧
玩拉條鬥速又冇速隊長=送分
仲要係基速最低果2隻拉條
試試水精先 風伊好似好弱 我啲符廢
今日係咪得2個CODE?

2020xiexieswc http://withhive.me/313/2020XIEXIESWC 1黃卷+10w藍

november1st http://withhive.me/313/NOVEMBER1ST 50特招+100體
符唔重要 角色先重要
好角色冇符防守仲好過差角色靚符
除非你打太高好易比人認得 唔係嘅話冇人知你啲符點
呢個倉我都覺呢隊最好了
最後一日防守都係擺d睇到已經唔想打/有排打
冇人知你符文點唔會搏快過你風極
加上光派挑釁好煩 有排打
上面個ching講個隊最好了
同埋想結算金一試下8點幾開始買羽毛打得幾高得幾高 結算前15分鐘實暴跌分 盡量跌極都keep到金一
基本上佢有風極 是但配隻速隊長已經穩金一 仲要有火德
如果再抽到33速隊長 我諗紅區都夠守
到時就睇符文程度
死十二冇光格用火雷又幾好
利申 南瓜 火環 水刀 女王 火雷
想問下火德係咪絕望速傷攻 高爆50命中咁?
下個星期試試衝金一
冇火德唔識用 防守用是但配都得
唔會有乜大分別
依家冇 將來應該有
龍12
火吸火格水精光卡水伊頂住暗犬先auto係咁炒
手動就100%過 2分幾鐘
一俾隻王上到免疫 光卡又清唔到就死硬

見啲人話光卡可以控死座塔
但auto控塔又控唔到隻王

我都想掛龍12呀
我想問點解我打死十二果陣
101+30水南瓜會快過
101+40水刀
水龍換光伊 全暴走
限左速左邊行先?
但係係打第一至三小怪果陣發生ga wor
第4關先正常番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞