[A/I] 魔靈召喚 X 街霸 所有合擊都會減cd (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
風鳥頭好快先得 水狼人 依家普遍都+160up
基速仲要快你風鳥頭13速
仲要火狗頭24速隊長 冇乜可能快得過水狼人
火狗頭 水狼人 風狂呢隊真係現今4星最強防守
冇乜邊隊100%勊到
炸彈隊都要搏唔好抵抗到一粒
今日有無改過機率刷左幾十場 紫符多過藍符好多
黑人想科金 30抽但係都知呢隻係長煲驚....抽中都唔係以直上巨10呢家第10日 得隻熊貓 同風犬神偷叫做見得下人......好難上呀
唔好呀~比你課完100抽都未必中原5
中左都未必岩打巨10 得好少岩/幫助好大
要巨10睇返果D風小仙 風格 打好個底都刷到

我覺得課唔係唔得 但太有希望/諗住課某D野就真係太難
巨十10日以內一定打到 練啱原二三角就得

雖然巴哈條友3日
我唔記得果陣點打
風小仙 風格 暗犬 加風舞女/光仙女王補血 再整多隻減攻/合水雞?
有水雞應該易打D
同埋我初期唔會咩都升 針對左巨人/普塔先
我唔會升你隻ken/火死神/火熊貓果D住 但唔知你係咪有其他用法
無,,,開頭跟住巴哈10日速成法升,....去到第二日就咩都唔理了,,,,好似係因為打唔到5星符,,,帶唔起成隊問題.... 呢家打到巨7都有D 5星既.... 再慢慢升上去囉
我覺得自動穩刷巨10同普塔前真係要跟足
前期未有隊伍刷野 升左D未有用(PVP/RTA)既野會哂好多時間
但你可以睇多幾篇試下
巴哈有一兩篇都舊左
風神偷冇用
水魔劍 風小仙 光犬 風格 水鳥都夠打啦
咁快架咩 我紅一公會啲對手都唔覺有咁快
隻風鳥頭+16x only
唔夠快唯有賭佢唔出2技/有防爆照爆擊
防爆係咪-30爆率? 咁百爆角色都仲有70%爆
差唔多啦 擺得呢隊水狼人低極都+13x-14x
只要爆唔到擊就輸咗不過呢隊真係難搞
紅一有分頭尾
紅一尾同pvp打銀二差唔多
紅一頭打緊pvp紅二三咁
豪華d可以玩光暗隊
光狗頭 光魔劍 光流浪 呢d
應該幾好
剩係有光流浪
通常對面AI都好醒集火光流
真係覺得龍12多左紫符 今日都係咁
除左更新頭兩日特別多藍符
之後覺得已經正常番
好多日冇掂過龍搞緊三水犬
升技煩到嘔
刷地城升要150紅先升滿一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞