勁幫香港既澳洲記者Avi Yemini被警方拘捕

153 回覆
1298 Like 15 Dislike
無新聞自由呢樣嘢淨係工黨被屌?自由黨一樣派asio去捉9爆adf喺外國犯戰爭罪行嘅記者,咁就無問題?定係你覺得只要反共,就做咩講咩都係啱?
重點係你個氣候好難夠共匪大
共產黨本身就有比錢開滲透部門
比d甜頭又可以掌握大量企業控制經濟
而黨員搵咁多黑錢,個個仔女都外國讀書,去到又可以做成一個巨大勢力(六國論咁,各學府弊在賄共。其實支那移民先係有需求果個,如果各大學企硬,我賭撚都得,佢地始終要黎。唔黎?返去讀中国中學囉)

基本上任何香港人只要講一句,一定會有100個支那移民用唔同方式招呼你。
如果你係學生,咪投訴到學校會威脅你收聲
你係職員仲易。大公司支那員工多,直接大把野玩;細公司亦可以用負評,鳩告等要脅。企業唔會為所謂普世價值得罪支那。
相反地,支那移民既資訊來源單一(依然係支那官媒),係搞鳩人上面非常團結。
除左學生之外,班黨員家屬都係帶黑錢投資移民,基本上你想搞鳩佢係無辦法,但佢搞鳩你(學生visa,技術移民visa)就好易。你一無左學籍/份工,直頭有機會留唔到。
你照而家局勢睇就梗係難
但武肺再加
之後國際圍鳩中國同佢既軸心國成員
除時經濟力量變成蚊型國家
班小粉紅冇黨科水照 唔通真係有on9鬼佬同佢顛
搞鳩中國人有一萬種方法 係睇你敢唔敢做 同埋會唔會做
香港有好多人本身已經有澳洲護照 但多數呢班人都係牛奶仔 pussy 甚至要靠中國人先搵到食
敢做既 大多會係靠難民簽/新簽照去
到時入籍後 呢班人係反共既中堅分子
維州州長勁親共,學足共產黨抗疫,要lockdown維州多12個月。
知道
VIC垃圾州黎,因為佢全澳洲武肺又爆過.依家全澳洲其他州都同佢割晒席封晒佢Border.唔比維省啲人入境.
咁都要睇邊度啲狗特別黑, 俄羅斯、白羅、美國、法國、澳洲,人家拘捕時不會七八條狗亂棍齊卜、不會隨地拖行,介備時不會揮動警棍⋯這方面香港警察充分表現出何謂黑、番狗邊度有得爭!
又係右膠集會反抗疫?
爆第二獲 佢絕對係暴有責任
澳洲依家好撚癡線,
個國家就5眼聯盟,
某政權,學府就親中,
市民就排華。
究竟點㗎?
留喺香港生仔啦柒頭
9噏唔洗本? 有state of emergency先可以逼人戴口罩。一時又話鬼佬唔戴口罩on9,依家用法律逼人戴口罩又唔得
Retweeted
Push
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞