勁幫香港既澳洲記者Avi Yemini被警方拘捕

153 回覆
1298 Like 15 Dislike
https://twitter.com/OzraeliAvi/status/1303167327224000514?s=20
近期有好澳洲Victoria警察既暴力事件
之前Avi經常報導香港警暴真相
希望大家可以關注同分享下咁幫我地既記者
冇人希望同樣事件出現係民主國家
全世界警察都係政權走狗
應該係用防疫黎做理由黎保持社交距離
但我地都知咁唔係拉記者既原因
澳洲Victoria 州由Dan Andrews 操控,係極左法西斯,曾經支持一帶一路,甚至公開同首相Scott Morrison 唱反調去支持中國。對內就行法西斯極權統治,高稅、政治正確、警察濫權、打壓人權等等。

左派係白人國家嘅滲透好高,白人又唔識死。
天下黑警一樣黑
Push
Dictator Dan
中华人民共和国 澳大利亚省
retweeted
我仲諗住去澳洲逃難 ,只要香港一發生,上個世紀類似烏干達嘅事,點知!

咁我去邊度好?
民主自由唔係必然,就算已經有民主自由,每一刻都會受左派同回教威脅。我無立場叫人唔好離開香港,如果想離開香港,就有心理準備要永遠捍衞民主。如果唔想嘅,不如諗下留係香港,同共產黨死過。

我好鍾意列根呢番演講,個時美國同蘇聯打緊冷戰,一樣有班左派共諜想美國向蘇聯投降,但歷史同我地講得好清楚,投降嘅風險去最大。

1997年香港人向共產黨投降,後果由2019年嘅人承受。我地而家投降,又係我地子孫受罪,咁對佢地公平咩? 我地有義務打倒共產黨,我下一代應該開開心心咁成長,而唔係活係共產黨嘅恐懼之下。
列根嘅演講,漏左連結。
https://www.youtube.com/watch?v=wpVvgNs8tqI
放心 大把其他州
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞