家長:巴士公司響座位裝充電頭 有冇諗過會電親小朋友?

444 回覆
1119 Like 66 Dislike
點解可以生仔嘅
生仔真係要考牌
以為USB個頭好似自己個西咁識變形
話插就插
你唔撚識教佢唔好掂既
商場有廁所其實會浸死細路仔。
弱智家長生仔,有冇諗過會害死小朋友?
無腦唔好學人生仔
真 成世要對住呢個老母
如果部車係MMC的話我諗部車自焚嘅機會仲大過你畀呢個插位電到
啲冇腦白痴港女開始成為家長,開始禍害下一代,將自己照顧同教育小朋友既責任胡亂推卸
大佬
巴士舊電得24/12V咋
5v 都電死,咁佢屋企應該冇電座
白宮聯署
👇🏻  https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-demand-release-12-hong-kong-protesters-under-chinese-custody
已達標

👇🏻  https://petitions.whitehouse.gov/petition/sanction-chinese-officials-culpable-wrongfully-detaining-12-hong-kong-citizens-and-denying-their-right-counsel
制裁禁錮12港人嘅支那官員

========================
大家真係要小心港共監控,注意資安,好多商舖會用WiFi track MAC Address,只要經過就可以uniquely identify您,有好多手足就係唔注重資安被送中,好大機會包括被綁架12人同埋和你塞admin #save12hkyouths
除咗關注12位被送中手足,亦需要保護自己,立即加強網絡安全
[實用文] 教您點先可以保障私隱、網絡安全 (簡易版)
https://lihkg.com/thread/2194107

樓主可以pin嗎?
屋企有差電器有冇諗過會電親小朋友?
巴士公司可唔可以用腦諗野

依句笑到我仆街
睇相就知係上層
條撚屌真係咁安全就應該淨係叫個女坐下層
上層出事易死啲
小朋友記得俾心機讀書
唔係大個就好似你媽咪咁戇鳩架啦
呢位家長有冇諗過自己咁弱智
其實係唔應該生小朋友出黎
只會害左佢
我覺得個責任係個老母個老母度
做乜生咗個女出嚟係弱智嘅
仲要俾佢生小朋友
建議處理方法:
趁啱啱生出來仲熱辣辣嗰陣
就嗱嗱聲搵個公園埋咗佢
記得攞個鐵鏟拍實啲泥
唔好kick親其他正常嘅小朋友
用脷奶都唔會有事
佢屋企係咪無電制
咪住 搞清楚 唔關小朋友事
係巴士公司冇諗過個家長係弱撚智
生仔真係要考牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞