[一人N個減肥方法]痴肥雪橇拯救計劃

676 回覆
272 Like 5 Dislike
買減肥糧啦 metabolic+mobility

食緊依款 有無o的減得再勁o的

懶得碌返上去quote
其實有好多其他減肥糧,哩d牌子盡量少食

游水都係一個好方法 慢行多d啦

頂,個老闆仲介紹我哩個牌子

講真..8歲仲食乜鬼成犬糧呀
自煮嗰餐唔好用飯,用西蘭花。飽肚同抗氧化,對中老年狗都有好處。
另外,coco 肥得嚟有腫嗎?
我隻狗領養時肥到似豬,之後做身體檢查驗血發現甲狀線低所以肥腫難分。

可以一戰 聽日就試下

訓低個肚會有少許凸,但以前唔會
佢毛多又厚,加層脂膀,睇落好脹
巴打加油
好得意呀肥野
食野個樣好蠢
好撚肥,值真係好得意
我會自己烤雞柳/牛柳俾佢食
乜調味都唔落
有陣時好得閒會玩下煙燻

好高級
一餐全肉?

唔係啦
係隻鑊底放少少煙燻用木碎同石春
開最細火焗

會撈飯
有陣時會俾少啲飯/肉但俾個蘋果佢

我隻肥野都好鍾意食生果
其實比多o的生果佢食,等佢飽o的就唔會食咁多主食,有無得諗
生果好似唔會肥  

狗仔其實唔洗食咁多水果 例如橙有維他命c食過多會引致生石之類 果糖又會容易有糖尿病 所以減糧同做運動喺最好減肥方法 食啲老狗專用嘅減肥糧 唔知有冇 你可以上網搵下 運動游水就最好 大狗通常髖關節容易啲岀事 大狗嚟講8歲都已經叫做老狗
啲嘢我都喺睇書知的
祝狗狗減肥成功
最鍾意husky
每日兩餐會唔會太多?
我隻德牧每日一餐,每餐多數係飯加瘦肉撈比佢。冇肉就比3“殼”半乾糧(米殼份量)

是咁的,其實佢做手術之前食每日食一餐
手術之後就唔想佢食太急同太多,所以分左兩次

原來係咁
咁減少份量同每日食返一餐應該會有幫助
買減肥糧啦 metabolic+mobility

食緊依款 有無o的減得再勁o的

懶得碌返上去quote
其實有好多其他減肥糧,哩d牌子盡量少食

游水都係一個好方法 慢行多d啦

頂,個老闆仲介紹我哩個牌子

講真..8歲仲食乜鬼成犬糧呀

要換番老狗糧
我會自己烤雞柳/牛柳俾佢食
乜調味都唔落
有陣時好得閒會玩下煙燻

好高級
一餐全肉?

唔係啦
係隻鑊底放少少煙燻用木碎同石春
開最細火焗

會撈飯
有陣時會俾少啲飯/肉但俾個蘋果佢

我隻肥野都好鍾意食生果
其實比多o的生果佢食,等佢飽o的就唔會食咁多主食,有無得諗
生果好似唔會肥  

狗仔其實唔洗食咁多水果 例如橙有維他命c食過多會引致生石之類 果糖又會容易有糖尿病 所以減糧同做運動喺最好減肥方法 食啲老狗專用嘅減肥糧 唔知有冇 你可以上網搵下 運動游水就最好 大狗通常髖關節容易啲岀事 大狗嚟講8歲都已經叫做老狗
啲嘢我都喺睇書知的
祝狗狗減肥成功

原來係咁
好多巴打都叫我帶佢游水,搵個星期六帶佢試下 可以影埋條片放上IG
好撚肥,值真係好得意

我老母都成撚日話肥先得意
夏天係咪真係要日日開冷氣
聽人講 水中跑步/游水會冇咁傷關節
而且減到肥
夏天係咪真係要日日開冷氣

差唔多 因為我屋企時時刻刻都有人,所以長期都開住
而且減到肥

我決定帶佢去試 巴打們介紹左間係九龍
而且減到肥

巴打好似有d錢
而且減到肥

巴打好似有d錢

養雪橇好難冇錢架喎
最基本間屋都要大啲啦
swimming la
swimming la

隻肥狗游水會唔會好似啲肥婆咁
你隻狗仔得意到
swimming la

隻肥狗游水會唔會好似啲肥婆咁

深水炸彈 召喚gif
而且減到肥

巴打好似有d錢

養雪橇好難冇錢架喎
最基本間屋都要大啲啦

香港屋大唔得去邊
swimming la

游呀屌
唔知佢可以捱幾耐
我隻狗都勁肥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞