[一人N個減肥方法]痴肥雪橇拯救計劃

676 回覆
272 Like 5 Dislike
好qq好想養狗,btw husky 係咪就係雪撬犬

o岩呀
Btw 養狗真係好大工程
留名
好得意
巴打有冇幫佢磅過重?追哂成個post都唔覺有寫
好得意

頭先幫佢磅係30kg,游水磅重計收費個陣係33kg
lm
個樣無時無刻都係咁可憐

游完水返到屋企係咁樣

好蠢個樣
好得意

目標係幾多
用左幾耐減3kg?
睇返係 1月7游水
咁姐42日左右減左 3kg
努力多兩個月就得喇
好得意

目標係幾多
用左幾耐減3kg?

巴打又幫我推post
目標應該係25kg內,不過要慢慢黎真係
好得意

目標係幾多
用左幾耐減3kg?

巴打又幫我推post
目標應該係25kg內,不過要慢慢黎真係

其實25kg 係9up,起碼睇落唔會係"屌,肥狗"咁
又過左幾日
又過左幾日

帶完COCO睇醫生,佢關節情況麻麻,要再減肥減到25 kg 以下
又過左幾日

帶完COCO睇醫生,佢關節情況麻麻,要再減肥減到25 kg 以下

同最近做運動減肥冇關下話
最近好凍
肥co發揮作用
又過左幾日

同最近做運動減肥冇關下話

同體重有關,要快o的減肥
沉晒
肥co咩狀況呀?
肥coco加油呀
睇到我眼濕濕 希望會無事
肥co同樓主一家都要加油
情況係造唔到新血,有好多問題

初步check完懷疑可能係個腎同肝..

琴日輸完第一次血,但血小板數量仲係太少
依加發緊燒唔飲唔食,係診所吊緊鹽水再安排詳細檢查
肥野加油啊
情況係造唔到新血,有好多問題

初步check完懷疑可能係個腎同肝..

琴日輸完第一次血,但血小板數量仲係太少
依加發緊燒唔飲唔食,係診所吊緊鹽水再安排詳細檢查

咁大獲 check 到咩事未?
早日康復
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞