[LIHKG] Galgame推薦及討論區 32 30/10 アインシュタインより愛を込めて

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
刷左250箱 準備收爐
等佢出H動
「吾は悪事も一言、善事も一言、言い離つ神」
大正梱枝評價好好 開推了
個人覺得白昼夢好D 但係真係對case3冇興趣
大師做乜忽然間講野咁高深
果青好似又出game
拎番PSV第二季果集回味下先
講起PSV我依家都唔知開唔開到 玩完隻はつゆきさくら好似雪左差唔多3年
早排打g gen冇乜動力玩seed同鐵血劇本,又拎返uc果集黎撚下
望左望批評空間
兩隻評分都差唔多咁上下,雖然岩岩出
不過梱枝果隻有句無能主人公
成日推完驚差唔多瞓
哈士奇就開始上水
依家先3pm 有咩問題
話說上一作裝左仲未推,不過上年有漢化組開左波 唔知幾時肝到出黎
望番個folder仲有至少30隻漢化左未玩,未計steam果堆
hf真係拎到黎做

HIKARI FIELD正式宣布,將製作並發行《Re:LieF~獻給親愛的你~》國際中文版。

本作是由日本美少女遊戲新銳品牌Rask於2016年推出的處女作。推出後在市場獲得了年度黑馬作品的高口碑。與此同時也一舉拿下了萌系遊戲大賞的年度劇情金獎,並在Getchu.com舉辦的美少女遊戲大賞中囊括了綜合第5、劇本第1、畫面第2、音樂第6、角色第10(愛)等多個獎項。

我們於今年2月同步推出了由原班人馬所打造的,與本作共享世界觀與角色的全新作品《TrymenT—獻給渴望改變的你—AlphA篇》的中日文合集版。此後有很多玩家都表達了希望我們能夠推出《Re;LieF》以能更進一步深刻理解《TrymenT》劇情的願望。經過與製作團隊的協商與準備,現在我們終於能將本作帶到各位中文版玩家面前。

《Re:LieF~獻給親愛的你~》國際中文版現正銳意製作中。中文版OP現已製作完成,敬請欣賞由紫咲螢獻唱的本作人氣主題曲「Re:TrymenT」!

中文版官網現已開放:
https://hikarifield.co.jp/relief
岩岩起身,公連等出刀搞到要較鬧鐘,冇人尾刀隻王
咩時區?
推完螢end 1成晚囉囉攣訓唔著
新果隻W TV爭幾關就all clear但一直都唔捨得打埋佢
舊果隻由0079順住打上去真係幾悶下
打極都係渣古同大魔
主要係0079太多sidestory搞到d機升得太勁,去到0083同z就舒服好多
新果隻4個世界設定到同級搞到又係打完一個世界已經無雙咁
拎鐵血D機基本上可以屈哂W果堆MD
steam蒼彼extra1應該10月尾出 我估
你地講最新個集GGEN?
我初頭直接衝鐵血爆機之後成隊後宮都係鐵血
之後打SEED打到想死 個個PS裝甲
有extra2先通知我
btw希望sprite會整zwei
唔計無印
我得extra2同zwei係想買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞