[LIHKG] Galgame推薦及討論區 32 30/10 アインシュタインより愛を込めて

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
第50箱又跌多張
睇黎今次d蘋果唔夠我刷200箱
差唔多換哂素材
準備開箱㩒到手殘
要肝asm,而家先第5箱
等第二期堆quest會唔會易刷D
我至少到星期四先得閒,希望果陣果關3turn到
好彩個活動10月2先完
可以慢慢刷
依家先18箱 覺得自己master失格
3箱
唔想肝
有一期刷左好似三四十箱
個陣之後既活動勁缺種火同qp 綠方禮裝又唔夠綠方換
之後就決定每次刷箱起碼要刷100箱
+9了,商店都冇野好換緊係刷90關算
刷夠二百箱
本身趕緊份report,聽日中午12點交,11點幾有fd搵我打高達,打到而家,今次都唔知點算好

拔島出漢化,但一開game就見到呢句
準備全組人一齊唔見左
以前我做deadline fighter會啪番罐monster
respect
仲諗住入去睇下有咩女女 點知冇
可能就係得封面果一個

btw唔怪得咁熟口面
拔島 is not fuck 政治
武肺同習習身份証
紅音線clear 丁到趴係床到打comment
日常嚟講做得幾好 可以揀同囡囡傾咩加好感度 對佢了解多些 隨住魔素注入次數越嚟越多 從日常對話中都感覺到同女主之間的感情變化 一步步由初頭唔會吃醋到之後佔有慾慢慢增強 同班女鬥嘴既轉變幾有趣 劇本又流暢 無咩好挑剔 個人認為無論劇本or丁既角度都好過如月真綾/妻3 成程竟然冇skip過
喜歡路線: 紅音雪女>鈴鹿>紅音母女井>後宮 (黑肉不了)

想放張CG上嚟都唔得 choco-chip張張都咁拔
holic系列要推薦 in刀哥we trust
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞