[A/I]《SUMMONS BOARD / サモンズボード / 召喚圖板》腦部鍛鍊遊戲 [17] 所有玩家都係抖M

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

Sort速攻嘅反擊type有呢d,夠唔夠做
唔好勉強啦
咁算
宜家要清D神級都唔易
個乜乜N關都搞唔掂
慈煌麗人, 都ok既, 佢除左反擊仲有連鎖追擊
異彩の勇士, 佢buff攻擊type, 暗機平衡type唔岩type
如果要夾黎用, 你都係需要一隻黑雷
爽風の美女, 木屬高反覺得ok, 可以升
覺得因為木封就算係高反, 但屌佢個咀, 要靠人地幫佢上反擊狀態, 自己唔撚識上, 真係要反用你呢隻會開心d
信我, 唔記得左打咩塔定咩滅, 個時巴哈d隊我得反擊跟到
之後要用大華幫其他寵上反擊(因為佢上40倍)
唔用大華就用水精靈王自己一下就反得死(個時我未有水精靈王)
教到男朋友都過左, 我自己完個日都未過到
我隻大華就入左倉底
利申: 怨氣好撚重
冰鬼解block,完
仲秋有無抽到No.2806 - 夜ノ光‧セリエ
搭隻光天星是鳩但打都打到
唔知我幾時先補到冰鬼
兩隻都無啊dklm
補唔補到,隨緣啦
冰鬼其實都少出場,但佢有全game最稀有既消block技,打啲有億億聲既block係輕鬆好多
其實用夏日漂靈都得
但都係要搭隻速攻開炮
主要都係打死會上咒個隻
光天星係R2都可以一炮打死佢
你可以睇下有無其他炮代替
之後王就係磨/冰鬼TP技
我單純想打魂可以快d
奢侈式思想(好似係
我都有諗過用冰鬼打,但係啲tp 魂都貴,唔捨得
新手抽到第二隻木奏食咗佢好定係練兩隻好
用防護貫通炮可以打死王,可以用夏日漂靈磨到cd完

又或者可以打暈王都得

我用2,3號位暈佢老味就過到了
今個pool去到8號就完, 有咩啟示
我留兩隻, 覺醒係打塔打滅用, 唔覺醒用黎搭水至誠auto刷野
希望係魯魯修
我想抽多隻橙醬
話說水環龍任
見青怡有用煉獄雙星隊過
咁照抄啦
之後咒撚死左
攻魂太多都唔係好事
拆晒魂熄埋公會buff再試下先

嬲鳩
其實我想問下個塔, 限5星, 有無平民打法
擺左係度好多日又唔敢掂
我係金魚姬L+No.980 - 堅牢のソリル+回血/buff攻寵
覺得其實唔算難打, 主要都係走位
不過我覺得打暈太慢,打到一半先醒起可以用貫通炮
你唔講都無為意,希望出合作
佢先制封15turn技, 結果都係要等
我用5星雷炎神+兩隻暗古龍練技狗狗,王關開雷炎神chain 3就秒王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞