[A/I]《SUMMONS BOARD / サモンズボード / 召喚圖板》腦部鍛鍊遊戲 [17] 所有玩家都係抖M

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
呢樣我知,但係點樣令佢走上去 推炮 佢連走位都隨機都未必啱位推
邊個位會睡眠邊個位唔會
佢連範圍都唔俾人睇點避 粒波下round去邊又無得睇
點解要水攻擊
白傷萬歲 呢隊好易,多謝你
訓覺位可以上番GameWith 睇,推炮就唔洗,需要等boss將藍波移位,但我覺得啲寵企係啲非訓覺位可以令到藍波多啲機會企係上邊
我係用復活陷阱隊
4號右移一格
3號右移一格
2號右移一格
2號會入睡眠狀態
郁到就2號再右移兩格
之後會又入睡眠狀態
郁到就2號再左移兩格
來回走綠波就會keep住係上面
最後就3,4號位一隻開陷阱, 一隻覺醒踩陷阱收
利申: 唔知點解, 我都係抄巴哈

我又得左啦 試左二十場
r3 搞左我好耐
r1普通將隻野打暈慢慢放炮 留燈籠技r2
燈籠隊形放呢個位
方便r2一黎推走隻怪落下面
反生時開突擊 隻復活怪一齊上黎
然後打暈 繼續食下心放下炮咁
r3 第13回合要全員係正十字溶岩上反射
因沼躍魚燈籠無飛行溶岩傷害再攤分
建議全員上水屬 唔係可能反唔死王
我全隊無食tp魂
r3有炮開炮 盡力湊夠比沼躍魚
r4 要上debuff 王先會開2回合減傷盾
沼躍魚覺醒d心好鬼補 唔驚溶岩
留意開沼躍魚減防 隻王食唔到唔緊要
但係一定要全員企曬係正十字
赫拉扣隻王半血到 再等沼躍魚cd好 再黎多次
r5 留意一開波隻王幫你上物傷定技傷盾
慢慢磨就搞點 大把回合 得閒開靈泉鳳
赫拉覺醒又係大補心
唔洗客氣
無課隊
我本來都用,但用暗天星好似快啲過,所以揀暗天星隊
感謝大大俾功課我抄

炎竜王老婆世界第一

可惜死咗
聖龍都放到入隊,ching都有番咁上下rank
10日登入券中咗炎精靈王
我今日張卷係垃圾暗操
今朝個張抽中隻咩已經唔記得,一鳩賣撚咗
夏日女神腳
炎精靈王做血炮隊隊長
勁啊喂
啱啱覺醒埋
佢彩雷我仲開心左一下
最撚廢操士, 仲廢撚過d 1萬sc

PVP
當年出暗封嗰陣好想抽中佢,無縫25倍
速報です!
滅級ライゼルさんの覚醒が決定しましたっ!!
ハ(^▽^*) パチパチ♪

これで初期滅級5属性のみなさんに覚醒が実装されることに!
時期は10月中旬頃を予定しているとのことですっ、お楽しみにっ!

小熊維尼要覺醒
又出返天屍

PVP要刷到5000/7777位好難
好期待會有幾勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞