[A/I]《SUMMONS BOARD / サモンズボード / 召喚圖板》腦部鍛鍊遊戲 [17] 所有玩家都係抖M

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我台版玩緊光天魔
覺醒左覺得突破天際
我都唔清楚冇隊員未體驗到光天魔嘅屈
我初初用光天魔一毒毒成三十幾萬仲以為睇錯 不過新手無水果可能難啲捱過陣痛期
你唔重刷嘅話可以打1192同1262做反擊隊員,光天魔覺醒之後就可以用1459放毒等成隊永續27.5倍隊長技

相比起光天魔,火雅裏有個好處就係自幹王
試下組下先
巴打覺得用光天魔打唔打得羸個靈峰七命山 見到gamewith推薦隻王做光天魔隊員 但見到滅唔敢打
我都係慢慢捱到覺醒算 要刷到呢2隻唔易 光天魔遲早勁ge
就算係初代滅級都有一定難度,無返咁上下石抽棋都唔可以穩陣過關 新手最好先擴闊個板凳深度先,咩功能嘅棋寵都儲,回血同加攻都好重要
我盡左力唔用課金棋,你參考下
滿技有魂影響好大既,滅級唔係咁易
btw不和女神 飛蛾都可以練住當腳先。
要打到隻不和黎打覺醒材料
唔明
技升第一隻定第四隻先?
你有光機娘 可以暴力碾壓關卡了
比我就先練光天魔
然後skill boost(sb魂)食滿
928都可以練,但各自先以skill lv4為目標,
如果你呢隊需要一隻短cd(4cd以下)炮手,
就建議練打到返黎既用住先,
就算係sp抽果隻自在絡操滿技都可以頂住用下先.
thanks SP 個隻抽中一隻only...
打出黎有邊隻勁 我睇下打唔打得到
好似第二日登入中
冇咩邊隻勁,光神威,雷神果d用住先,
普通系列有練技都可以練下,
仲未過到殘月
用夏日暗天魔輕鬆打
星期一終於出限時企鵝關
Omega 得2次復活
準備好個box, set auto 瘋狂刷
咁開心
我得180體,係咩都應該allin體水刷?
我見得20分鐘
你梗係開心啦 火雅裏可以自刷
除咗刷魂、刷副屬、刷企鵝關之外我都好少用體水
而當中企鵝關係最值得用體水,當然前提係你可以穩定過

你有幾多體水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞