[Goalkeeper time ] 車路士球迷祝福黑警死全家與支那滅黨討論區

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
🚨 Chelsea winger Kenedy having medical with #Granada ahead of loan to La Liga club. 24yo’s 5th loan (Watford, Newcastle x2, Getafe) since joining in 2015. Under contract until 2022.

More on possible #CFC exits by @liam_twomey @domfifield @TheAthleticUK
呢件衫至少可以玩九宮格
但係女仔著又幾靚
因為Neymar想嚟埋
叫Silva探下路先
永續 ok?
熱狗件第二作客係minions

幾時會有呢d design
全部漢堡神偷咁
有復操相睇未
點解psg呢幾年可以同aj crossover
想水鳩佢
迪基亞係冬甩神偷
你老細係中東油王咪得
因為屁馬
屌 佢地先8點幾
俄羅斯油王唔係爭好遠啫
唔知係得我表達得差定點 我只係話沙利教防守係望波唔望人 點解會俾人當左反沙

情況就好似防守問題係教練同成隊嘅責任再加四大同Kepa特別廢 當有人話Hilario廢都係一個因素 跟住就有人話做咩賴落龍門教練到

我只係提出個point討論下 又冇話沙利要負責任 洗唔洗咁大反應
Silva:

油王好似有揸以色列passport 都算半個中東油王啦
雲狗 個打法 應該幾岩椰狗 不斷 LONG BALL ,傳中
反而攤手狗 無運行
Silva part2:

係咪confirm左美隊10,werner11,ziyech22。有個球員名單網站已經改左,其實新球員都未有number

新聞有講
沙利話 你地柒頭 咁廢 因為係 望人唔望波
SICK BALL 既應該 望波唔望人
18-19作客同上季主埸D Pattern都近似,冇呢件咁花,易 carry d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞