[Goalkeeper time ] 車路士球迷祝福黑警死全家與支那滅黨討論區

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
睇嚟飯狗好憎車狗 唔駛旨意佢嚟啦
原來有人唔知 我當時聽到都覺得好奇怪 但係開季成績好所以冇人再提 到後來都只係屌沙利9搓足球

雖然同Rudiger而家咁廢應該唔係好關事 不過純粹拎出黎講下

Maurizio Sarri expects further defensive problems to flare up at Chelsea as he retrains his players to “defend by looking at the ball, not the man” but is confident he has a squad capable of adopting his approach.

“If you are used to defending by looking at the man, and I ask you to defend by looking only at the ball, if you are 18 it’s maybe easier. If you are 28 and, for 10 years, you’ve played the other way, it’s not so easy. So you have to change completely the mind.

https://www.google.com.hk/amp/s/amp.theguardian.com/football/2018/aug/25/maurizio-sarri-chelsea-mindset-teething-problems
Rice算唔算食富咸人血鏝頭
係佢最低潮既時候比機會佢
點知跟佬走
屌你老母, 真係教人望波唔望人
冇得買人時,林伯說我係個重用青訓既教練

買返人
依家青訓已成condom
why
失多上季十鳩幾球,走去賴上季個教練
應該鳩噏啫
用青訓=護旗
唔用=condom
死球防守差都唔係19/20既事
18/19已經開始柒
關sarri撚事咩
sarri夠教進攻走位入攝 好似拿狗咁啦
咪又係成班企定定
沙蛇遺產

其實關撚事 條撚屌咪又係追住人地個前鋒去到人地後場 佢有球反擊淨係望撚住個波差啲撞埋落自己Sule到 明明隔離有條友係到唔mark 果球就係比落佢冇mark果個人 差啲輸波
林伯地位超然
球會不是三權分立
非英撚青訓係唯一出路 請支持威爾斯15號阿含
總知柒野就沙狗食哂
好野就靠球員
成班青訓比人當condom
等鷹鷹出嚟維穩
開定盤
關沙狗事1賠2.5
唔關沙狗事1.8
細細個俾人流放仲會唔會想返去
其實kai踢正前可能仲勁
都唔夠大隻
kai好似最多都係打假9
正前一定俾人撞到傻
講咗幾多次
撚狗心目中嘅正選中場一定係
Havertz Kante Mount

高狗先係中場第四人選
好似普巴咁回家
d人以為自己講得多就真係會係Kai / Mount 2揀1
Kai去猁打費明奴個位
應該會勁到On9

依家嚟車就要踢埋啲垃圾波
成世無出息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞