[Goalkeeper time ] 車路士球迷祝福黑警死全家與支那滅黨討論區

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
德國隊冇人俾直線 車都係得椰子俾到
屌佢老母拿高士文唔撚用就咪借啦
上季坐足成季
前季沙狗又用得少
冇受傷但結果兩年踢得雞碎咁多first team football
hey 也hey 也 hey
只係19歲
我覺得要慢慢嚟
之前沙利都講過 咁後生打咁多正選只會變第二個禾仔
我驚佢咁後生柒一鑊就唔識承受壓力
佢踢法最似應該係全盛馬迪狗
再加英人+親生仔+leader
完全冇唔買嘅理由
好姨
ching上個post個件球員版係咪話1099
邊度買
唔關事啦
前季可以話合理
上季擺明有問題
借出去就係要出場時間就要吸經
分分鐘留低撚狗出得仲多過去rb
猛狗返嚟之前對上兩季荷甲英超穩定出場
對比幾大
都唔係慢到一年踢唔到5場波掛
唔撚知邊個做決定
拿高士文/RB有問題
外界部又話會分析球隊出場機會/打法
結果瀨曬嘢 肯定有問題
阿含正常都應該有份參與決策
不過佢嘅責任應該最少
冇得踢佢都唔想
kai
諗起前年沙利教果陣防守要望波唔望人 唔知關唔關事
邊個教防守要望波唔望人呀
買飯借西咸啦
乞衣頭好似真係高咗
唔會係今年
賣唔出佐狗 買唔到飯狗
佐狗我地標個價咁高
無乜可能今年有人接貨
等車狗彌補過錯

迪勤懷斯(Declan Rice)於2006年加入車路士青訓,但於14歲時被放棄。回想當年,他說:「那時我很震驚,崩潰了,因為車路士是我在8歲以後的所有。」迪勤懷斯曾約見球會,希望得知原因,但球會最終取消會面,「我們至今都不知道為甚麼被放棄。」 當上帝關了一扇門,必打開另一扇窗。在迪勤懷斯身上,有兩扇窗。 「我在下午約3時半被車路士放走,哭了差不多1小時,不知道可以說甚麼。之後富咸來電,我去了跟操,一課後他們就想簽我。再之後,韋斯咸致電我爸爸,我再去那裡跟操,兩課後他們也想簽我。」 他表示富咸很近自己的家,但決定選擇遠得要轉學校的韋斯咸,為的是新挑戰,「我曾經很想家,15、16歲時想過放棄。」大家也知道,迪勤懷斯排除萬難上位,現時已經是正選防中,更是英格蘭的超新星
跪地認錯求飯仔番黎
又唔可以話佢上季完冇傷嘅
但問題係踢左場好波 之後都冇比過機會佢 真係理解唔到
邊有啲咁on9既教法架屌

條撚屌魯狗係完全冇諗住望人既sense 成場我數過起碼有4-5次咁既情況 如果有full play可以cut條片出黎屌鳩佢
踢波又粗支大葉
好似就係Sarri
我記得鷹講過
但係sarri個時防守都ok

係9搓攻唔入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞