切勿參與69九龍大遊行 搞手假民主 不負責任

455 回覆
859 Like 196 Dislike
我覺得所謂嘅冇大台背後,其實係好多個小型嘅大台
今次呢個96谷係其中一個,其他Suck Channel又係另一個等等
連登已經係大台啦
計劃唔完整,計劃完整咪中招囉,公開可以有計劃,不如整個行程表俾黑警好唔好
泛民係咪收到政府有關立法會選舉嘅消息,出嚟收集年輕人血?泛民就好似美國民主黨咁有孌童癖好
一個二個以為自己只係謙虛,唔知其實冇佢做大台一樣得
係啊,俾我知你真人係邊個,重會斬你老母臭西
係咪同渣狗一樣想分化我哋?
行撚開啦,你民陣定熱狗,當年你兩派人點搞綠營,全部都有人記住,一係你哋快啲離開香港,唔係黑警同港共保唔住你班狗,通通都為出賣香港人償命啦!
其實咩叫分化
有唔同意見叫分化?所以要自我審查?
有批評叫分化?所以唔鬧得?
有理有據,是其是非其非絕對談唔上係咩分化
推 以後搞遊行真係要搞個投票先好搞
遊行訴求係?為遊而遊,只會送頭。
集中關心12送中手足
cls
手足=數字
從來都講緊個人意志
無人要為風險承擔絕對責任
96只係一個號召既機會
出唔出就自決啦
鬼同五毛從來都存在
但只要人夠多
幾鬼既吹雞
都可以變得唔鬼

我真係好撚鐘意香港
話明你知危險,都叫水,咁都要入人數,我覺得咁講嘅人自己著件黑衫跳樓死咗佢,就最幫到個抗爭啦。

但唔會囉,依種人,又要扮正義,又怕又唔願意犧牲,唔想人批評佢哋散佈「零犧牲抗拒」依種邪教,巴沙拿上身,唱K打坦克。
咁你係咪認為運動早期提倡嘅「不受傷,不被捕」係唔正確?
行撚開啦,叫費高陳出嚟俾本土派斬返十八刀,還返佢出賣本土手足條數,民陣先扮大佬啦,民陣家陣先龜縮?上年已經有意冇意想入裝修手足係鬼!

屌你老母民陣費高陳重CHEAP到派妹妹仔用返佢當年果招扮本土派入小隊,之後果啲小隊幾多出咗事。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞