【附J圖】高級141再現港江 無業游B住灣仔

108 回覆
5 Like 69 Dislike
執柒仲痕二攤?
寧願打飛機
咩事…9錢1心都未入黎就咁多紅色大字
住灣仔係有錢真係少聽

當然,灣仔囍匯同合和後面堅道果咋樓就真係勁既,但同時灣仔係好多舊唐樓
住灣仔係有錢真係少聽

當然,灣仔囍匯同合和後面堅道果咋樓就真係勁既,但同時灣仔係好多舊唐樓

灣仔好貴租啊大哥...唐樓都唔平,佢仲要自住
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170427/mobile/bkn-20170427033031419-0427_00822_001.html
赤腳個下好笑
回返上面先,雙黃搞網台,陳雲之前大學教咁耐書又出書又盛,有d錢旁身好正常
至於梁游
不過算啦我又無證據,懷疑下姐 廢事好似青山五毛咁老屈

個兩個所謂網台都係冇錢賺

黃教主仲要養埋 熱時

你又知人無錢賺?
唔好再講邊個養邊個呢d幼稚野啦講來講去個三皮

其實佢地一個月黎我公司飲幾次酒
黎親都開兩枝白酒
呢度係香討?
成班藍絲50後係公園吹水咁

真係好維園呀伯feel 完全唔想搭嘴
呢度係香討?

無證據 誅心論。 老屈乜都齊
呢度係香討?

無證據 誅心論。 老屈乜都齊

真係好撚垃圾
呢度係香討?

完全係 共產黨既套路
用d 黃色野老屈你 玩人格謀殺

陳巧文 同 林榮基都係咁

因為最初都係五毛玩先
熱狗見幾有用就跟機
無業游B住灣仔 錢從何來住灣仔?
住灣仔富士?

無業游B住灣仔 錢從何來住灣仔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞