【附J圖】高級141再現港江 無業游B住灣仔

108 回覆
5 Like 69 Dislike
紅色超大!倍感自信!

明知故問 共產黨比囉

點解仲有人信?

原來無業遊民有錢住灣仔,啲錢係邊度嚟?

有無人可以答到我?

你估個個好似啲大陸印銀狗,住囍滙咩

嘩,你又知道人哋唔係住囍滙嘅?真係熟行情。

係你以為灣仔冇舊樓啫 腥港人

灣仔好多租盤都係萬幾蚊就租到
就算而家被共產黨DQ左 冇人工, 問Daddy 媽咪 幫手交住租先 都負擔得起, 完全冇問題

阿禎兩老好似都係舊制公務員黎
支那五毛狗抹黑手段可唔可以高明小小?

D timing準到呢,比人拉就出post, 話佢係同洪非凡係一team真係一d都唔過份

我都係Quote新聞,無比人拉就無出post。

明知故問 共產黨比囉

義德道義德道義德道義德道義德道義德道

無需要分這麼細 大家都收共產黨錢

擺明之前果晚跟到佢地入晒大廈
凌晨時間就上門拉佢地
支那五毛狗抹黑手段可唔可以高明小小?

D timing準到呢,比人拉就出post, 話佢係同洪非凡係一team真係一d都唔過份

我都係Quote新聞,無比人拉就無出post。

明知故問 共產黨比囉

義德道義德道義德道義德道義德道義德道

無需要分這麼細 大家都收共產黨錢

最啱聽,根本「大家都收共產黨錢」

明知故問 共產黨比囉

點解仲有人信?

有無人可以答到我?

嘩,你又知道人哋唔係住囍滙嘅?真係熟行情。

係你以為灣仔冇舊樓啫 腥港人

灣仔好多租盤都係萬幾蚊就租到
就算而家被共產黨DQ左 冇人工, 問Daddy 媽咪 幫手交住租先 都負擔得起, 完全冇問題

阿禎兩老好似都係舊制公務員黎

有長糧咬

收共產黨錢鐵證
佢地係一齊住定咁啱同一棟?

私底下嘅嘢
大家明啦
青狗搬龍門

當係 青政office啦
平時 都係0個邊開會

直擊高官「開會」做愛過程全都錄
http://www.appledaily.com.tw/appledaily/article/international/20140621/35907714/
「開會」喎

係未同「分清復明」啲friend?
青狗搬龍門

得啖笑
咁你個蟈屍搵到工未啊
唔洗分咁細 大家都係失業
仲有點解大大隻紅字就係真理嘅
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170427/mobile/bkn-20170427033031419-0427_00822_001.html
赤腳個下好笑
回返上面先,雙黃搞網台,陳雲之前大學教咁耐書又出書又盛,有d錢旁身好正常
至於梁游
不過算啦我又無證據,懷疑下姐 廢事好似青山五毛咁老屈
原來撚仲痕仲要赤腳

波皮黨點算~
呢度係香討?
成班藍絲50後係公園吹水咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞