點解有d 人分手後可以好快復原?

61 回覆
1 Like 0 Dislike
原本自己冇乜朋友,社交圈子好細,
之前同佢一齊覺得成個世界得佢就夠,
但佢一走好似帶晒成個世界走,
btw好多謝巴絲們安慰同鼓勵我,
我都好希望我真係走得過,
聽日應該會更加好嫁可,哈姆太郎

我地陪住你嫁
我失戀個時都真係好似地球要毀滅咁
都用咗好長時間走出黎,期間喊咗無數次
所以you are not alone,大家都經歷過咁樣既痛,會陪住你同支持你呀
只要相信會變好,一切就會慢慢慢慢咁變好

感動
最近細佬我就畢業,想出個post係fb,
但好怕再係fb出聲,
所以先想搵人開解下

隨心啦,想出就出,未ready就唔好出住,唔洗逼自己嘅
不過真心出文係真係唔會有人去諗你或笑你係咪分咗手呀乜乜乜(你諗下如果你個fd係你,你應該都唔會咁樣去講/諗佢吧)
所以nothing to worry
見到佢like人地既post就覺得好嬲,
好嬲點解佢可以咁快搵過個,
咁快咁開心正常咁生活,
而我就好似隻過街老鼠咁,
點解仲要活係佢陰影下連正常少少生活都唔得
連動作大啲都怕比人注意到同討厭。

為咗自己又好,為咗唔好衰比佢睇又好,要振作,化悲憤為力量!!!!!!
你得嫁!!!!!!
一年了
其實自己都放得低
但好似對搵伴侶呢件事有恐懼
無論熱戀時點愛都好 一想像到有朝一日反曬面咁分離 就唔想開始一段新感情
無咩動力去識人
點算好

將自己嘅時間表填滿就唔會再諗咁多可以好快忘記,至少我係咁,出去參加下興趣班學下一啲一直好想學嘅野啦
原本自己冇乜朋友,社交圈子好細,
之前同佢一齊覺得成個世界得佢就夠,
但佢一走好似帶晒成個世界走,
btw好多謝巴絲們安慰同鼓勵我,
我都好希望我真係走得過,
聽日應該會更加好嫁可,哈姆太郎

我地陪住你嫁
我失戀個時都真係好似地球要毀滅咁
都用咗好長時間走出黎,期間喊咗無數次
所以you are not alone,大家都經歷過咁樣既痛,會陪住你同支持你呀
只要相信會變好,一切就會慢慢慢慢咁變好

感動
最近細佬我就畢業,想出個post係fb,
但好怕再係fb出聲,
所以先想搵人開解下

隨心啦,想出就出,未ready就唔好出住,唔洗逼自己嘅
不過真心出文係真係唔會有人去諗你或笑你係咪分咗手呀乜乜乜(你諗下如果你個fd係你,你應該都唔會咁樣去講/諗佢吧)
所以nothing to worry

因為最近朋友去做野時見到以前既同學
個同學問佢知唔知我散左點點點...
個朋友同我話返個時,覺得自己唔想見人

嗱呢啲就真係控制唔到,講真我地知啲fd分咗手都會圍內提幾句,其實對佢地黎講純粹係up下,轉個頭就唔記得,又唔關佢地事,邊會咁上心
所以你都唔好將件事放大,純粹係人地是但嗡咗幾句八卦嘢姐
訓先,巴打保重,早啲休息
表面同佢內心,可以好唔同

呢樣真
咪撚扮情聖啦
嘔撚心
分之前已經攰咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞