實現每月賺5%,五月份post

356 回覆
26 Like 1 Dislike
981係咪出左D咩利好消息
981 集氣
981終於回家鄉 加油

妖股有得走好走啦

巴打,見你同981好大仇口咁既…呢排呢隻野OK啵,係掂左一下8.95之後就KEEP住慢慢上,企穩左9.1~9.3之間,今日又直線上

果位巴打好憎981

981加油

我見到8.95個陣都上定網搞止蝕盤嫁喇…依家睇返只係震倉姐
今個星期都有陽燭仔過夜,算OK喇…
981終於回家鄉 加油

妖股有得走好走啦

巴打,見你同981好大仇口咁既…呢排呢隻野OK啵,係掂左一下8.95之後就KEEP住慢慢上,企穩左9.1~9.3之間,今日又直線上

唔係大仇口不過中過一次招真係怕怕
基本面係ok
佢冇息派
又唔係話會回購托價
萬一好似上個月咁俾人唱衰就係咁先
981 終於有反彈 蟹貨可以睇位走 換入其他較強勢既
長線睇好持有者唔洗理
992值得入嗎
981終於回家鄉 加油

妖股有得走好走啦

唔係大仇口不過中過一次招真係怕怕
基本面係ok
佢冇息派
又唔係話會回購托價
萬一好似上個月咁俾人唱衰就係咁先

無息派呢樣真
不過見佢話要削股份溢價,唔知係咪想為派息鋪路
依家就係搏佢公佈派息,睇下有無火箭坐下
981終於回家鄉 加油

妖股有得走好走啦

兄弟你可能遲入依個post唔知前事
981@$10.56

981@10.1
準備好放了
981又開逃生門

10元揮手

又唔敢溝,又唔想放
其實唔健康
但終於等到啦
388 港交,我190左右我都想入,但怕唔怕5窮6絕魔咒。5月一靜就大跌,有排揸手
上星期叫咗家姐190入,佢地依家財色兼收
自己冇入,d錢買咗其他擇住咗
1038由61 去到68 半個月內

利申:61.5入左兩手
992值得入嗎

唔係唔入呀?

聽講唔知調整咗啲埋
啲人預計佢有派息可能
而部份基金只能持有派息嘅股
可能咁炒上去掛

聽講唔知調整咗啲埋
啲人預計佢有派息可能
可能咁炒上去掛

削減股份溢價,同時又公佈發行多55億股本,所以預計佢會派稅推高股價再用新股本CAP水,係第2度睇到
981 岩岩走左 終於返到家鄉
981@11.5, 9蚊走左之後一路升

買過其他

聽講唔知調整咗啲埋
啲人預計佢有派息可能
可能咁炒上去掛

削減股份溢價,同時又公佈發行多55億股本,所以預計佢會派稅推高股價再用新股本CAP水,係第2度睇到

利好幾耐呢

聽講唔知調整咗啲埋
啲人預計佢有派息可能
可能咁炒上去掛

利好幾耐呢

未確實公佈細節都唔清楚…等佢上多少少就賣算
3993 業績靚喎
值得入手?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞