實現每月賺5%,五月份post

356 回覆
26 Like 1 Dislike

咁係tg同自己友傾實好過俾人問number既
同埋佢都話呢個月好忙

咁我都覺得無義務答我地既..不過對比4月post 覺得差段距離

冇架啦係到討論得大部分都係伸手黨
樓主唔出聲仲有邊個出聲

981叫春區

如果大家有幾隻熱門討論既話都可以傾下,但好多人都係問number....

最近熱門嘅應該都係內房股
巴打點睇1918/2007/3383?

你咪又即係變相問number

你又講得啱

1918 會回,除非仲有大陽燭升穿
2007 10.6目標
3383未必仲有動力上到
嗰陣時整走個信念哥 而家1040巴
都只怪班伸手黨
一見啲number就狗衝
跟一日半日跌一格兩格就屌鬼
回報自己袋 風險人哋孭
嗰陣時整走個信念哥 而家1040巴
都只怪班伸手黨
一見啲number就狗衝
跟一日半日跌一格兩格就屌鬼
回報自己袋 風險人哋孭

信念哥仲有蒲頭最近
想入tg grp
3311入得未?

今日除淨 收市前 12.66入左兩手
3311入得未?

其實佢做咩跌得咁誇,呢兩個月大市升佢倒跌1x%
想問下樓主同大家
隻688係唔係繼續建議等收息唔洗放?
樓主話睇25再睇下上唔上到27左右,
可唔可以指教下點睇?
3311入得未?

佢今個月都係13左右輪迴 係除淨後先插入12

睇之前既消息呢隻長遠都好似幾好
3311入得未?

我見佢之前啲消息都幾好 前日13頭入左手 點知一除淨完就繼續插...
3311入得未?

我見佢之前啲消息都幾好 前日13頭入左手 點知一除淨完就繼續插...

直插
3311入得未?

直插

震倉姐 同佢鬥長命

唔叫直插啦
屌 12.54 入左兩手3311 即跌12.48

3311 13蚊
3311有冇人分枌下
又跌多一毫
3311好彩之前14.2果陣走左
3311應該跟大市跌姐 btw 12.64入左
3311應該跟大市跌姐 btw 12.64入左

上完14蚊之後就一直跌

3311 13蚊

又要坐下

3311 13蚊

又要坐下

佢上星期五收市後都仲有個好消息 睇長遠呢隻應該唔太差既
老實講個市未係差 真係爆上27000+ 都有可能 但係食最後果10%就真係賭仔心態 除非你信可以升到30000點 E家仲入市真係玩唔過

暫時覺得 現金 >> 27 / 700....

利申: 上星期就已經放左手上 7成既 股票
3311 仲有得跌,我估會跌到 11.5
3311 仲有得跌,我估會跌到 11.5

點解?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞