CSGO 賽事討論暨技術交流區 (2)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
咩意思
可能打完急屎姐
明明 2-0 ,嬲乜
昨日本身諗住賭500落big 但係訓著左
全部垃圾對垃圾賭爆冷又未必爆到,賭熱門隊2-0又未必2-0 到
巴打有無一場有相信

我自己睇就liquid對furia 會2:1 ENCE 對godsent就2:0
全部垃圾match up
咩意思
全部垃圾對垃圾賭爆冷又未必爆到,賭熱門隊2-0又未必2-0 到
巴打有無一場有信心

我自己睇就liquid對furia 會2:1 ENCE 對godsent就2:0
尋晚果啲易好多vit, eg 2-0. big 贏 og 贏
訓著左啊
Niko點會走
karrigan被佢迫走之後轉咗咁多人就係唔搵igl
D2差啲打到comeback wor
想贏錢一定係賭法國佬對家
ence godsent有啲難估 兩隊都打得ok
有冇人無聊都會聽吓thorin youtube channel 講Csgo 野
巴打有無睇開furia 其實我唔知依隊野邊度走出來
咁你咁講big夠差啲comeback vertigo啦
前巴西二哥 依家一哥嚟
Furia愈打愈好而mibr愈打愈廢
mibr throwing team
godsent廢到 個條撚樣krystal係到troll game 未完場就以為自己贏硬咁 拿住粒smoke bh入去送死 0.77 rating 就係因為佢依下累輸成隊 godsent踢撚左依條撚樣應該成隊唔同哂
冇igl咪又係含撚
係條友太廢 igl可以再搵
Furia啲player場外都專業過MIBR
仲話賭 godsent heroic,賭2-0 又輸,賭godsent爆冷又輸,賭佢地贏map pick 又輸
Simple今晚勁到
AleksiBB差小小clutch到就爆冷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞