CSGO 賽事討論暨技術交流區 (2)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
vita咁都chokeapex rage掉耳機
打MM自己隊3 個DMG 1 LEM 1 UNRANK
打對面4個SMFC 1個GE
真係打條鐵咩
apex真係冇撚用
apex同埋17歲個條撚樣廢到

屌你老母apex由頭到尾對輸槍 4個比人閃盲左都可以一隻都殺唔到 跟住係咁屌隊友 好多關鍵位都係佢而輸

跟住個條17歲撚樣以為佢後生會打得勁啲 點撚知都係廢柴來 人哋青年軍個個都打得有聲有色 佢就成場傻系咁 連張相都影得衰過人

vita依隊野唔換走依兩條友唔洗再諗住贏第一 兩個bot係隊入面
用緊
ok ge
mibr
下個major巴西主場
我最後買左msi mag241cv

Btw, 我由65hz上144

就算有d位得百幾fps,都覺得順過之前好多
巴西狗又可以瘋狂恥笑
依到無人打faceit ?
屌買左愛隊點G兩場close end
inferno
vitality
apex 同 rpk 守b睇撚到我想插盲對眼
其實apex 都醒 知道自己廢拎左igl 個位做唔驚比人bench
睇到眼火爆
難怪嘅
人地A星gla1ve咁耐無打
啱啱復出都top frag
但apex 條撚屌打咁成咁
跟住拿500去買埋big 輸撚埋 屌佢老母 買咩輸咩 navi上場打ence打得咁撚廢 big都贏唔到

不過最大問題都係vita 垃圾apex同個個17歲既廢柴
用緊N卡係咪要買返唔知乜SYNC先用到?
真係咁大分別嗎?
想買隻最平既

成個月無玩, 早2日玩左場, 我nova2
2隊加埋, 我最低RANK, 佢排左LEM LE MG MGE 加nova
個MM係咪9黎
最後羸左果場, 我K/D=1咁, 最低分都升左nova3

不過MM 算啦玩下就算了
唔知係咪我之前玩開75hz, 上到144覺得好撚順
60上144個提升係最大
之後再上200 240雖然係順左
但唔會咁明顯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞