CSGO 賽事討論暨技術交流區 (2)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
144-240 差別得2.7ms

60上144 有10ms
換mon 記得係graphic setting 到手動較返新個refresh rate
reddit 年經黎
gambit youngstars真係小on9 一換hobbit入嚟就輸到仆街話說9點準備睇巴西狗輸
MadeInBathroom 麻煩繼續輸
1-0
mibr 同 dignitas
d老野隊真係阻住地球轉
好似VP咁散band咪好地地囉
一日有毒瘤xizt
一日都唔會夠打
槍廢做守個陣守唔住
攻個陣死都要行後邊但自己closing round 既能力又低
咁其實dig都唔係諗住嬴既,啲比賽都冇直接invite佢地,但mibr依隊垃圾仲成日收到invite
不過今年係唔好彩既
老野隊唯一既優勢係經驗
姐係打lan上到台唔會手震
點知今年冇lan
平時手震個d隊咪彈起晒
呢頭講完,果頭dignitas 又輸比d 無名隊
1.1倍班nip fanboy就黎輸到上ifc
賠低過1,5既本身都係傻仔啦
Ct 槍廢守唔住就冇得講
T個陣好多時攻得入plant到但hold唔到
咪就係輸冇力closing round
次次2v2 3v3 2v3 after plant 呢d
如果見到冇forest/gtr都知準備輸
真係老喇最細friberg都28
F0rest年紀最大反而keep得最好
恭喜 mibr
Dignitas擺明係老人院,又唔駛咁harsh
係MIBR又廢又串嘴好柒啫,大大聲話Chaos開cheat但原來cheater係佢哋
咩事?
呢排冇乜心機睇比賽
csgo係巴西真係好hit
mibr琴日輸果場twitch 成8萬人睇live
mibr vs chaos 果場我有睇live.唔明點解話chaos開cheat,好on9
最好笑係自己個coach都開
我究竟做錯咩 打mm last round 比班4排kick咗最後仲要跌rank
想問下如果最後佢地贏咗 我係咪都照比人扣分
我都試過比賓仔踢,on99
唔知講乜話
但無跌rank
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞