(教會比料)你擺低你既要求..我推薦一套動畫/漫畫比你

533 回覆
16 Like 3 Dislike
痴撚線
神父究竟有幾多貨

將睇睇動畫既時間轉換左去睇漫畫姐

感覺上睇漫畫方便得多呀
痴撚線
神父究竟有幾多貨

將睇睇動畫既時間轉換左去睇漫畫姐

感覺上睇漫畫方便得多呀

yes
主角係壞人 畫風好 類似以下呢套

唔記得套漫畫名
講超能力嘅,佢會將劇情分章節比個title
男主超能力係有隻好癲嘅黑影(狗)
女主係令啲嘢爆炸?
女主好崇尚正義
一開頭男女主係同陣線嘅
但後來發現原來男主心地係壞嘅 係大惡人嚟
之後男女主就對陣
點知其實女主先係終極boss 係扭曲嘅正義撚

之後又講到男主個幻覺-佢家姐(已死) 原來係因為家姐自己嘅超能力以致死後以靈魂嘅方式存在

因為唔太記得 可能有錯
Sorry for 1999

唔記得套漫畫名
女主係令啲嘢爆炸?
女主好崇尚正義
一開頭男女主係同陣線嘅
之後男女主就對陣

之後又講到男主個幻覺-佢家姐(已死) 原來係因為家姐自己嘅超能力以致死後以靈魂嘅方式存在

因為唔太記得 可能有錯

IB?
渡邊君同黑紋碟都睇完
有冇其他

唔記得套漫畫名
女主係令啲嘢爆炸?
女主好崇尚正義
一開頭男女主係同陣線嘅
之後男女主就對陣

因為唔太記得 可能有錯

IB?

啊!!!係啊屌
有冇類似嘅漫畫推介 主角係壞人
清一清體力先 夜d再翻黎
日常輕鬆、有條主線得閒郁下、毒撚向、角色性格鮮明、唔要異世界、分鏡風格特別、最好動畫(唔使自己碌)

要求有點多

唔記得套漫畫名
女主係令啲嘢爆炸?
女主好崇尚正義
一開頭男女主係同陣線嘅
之後男女主就對陣

因為唔太記得 可能有錯

IB?

啊!!!係啊屌

魔女
進入遊戲世界 好似刀劍咁之類
最好就主角屈機
最好就主角屈機

NoGameNoLife,唔似刀劍神域,不過符合其他條件
最好就主角屈機

Overload
最好就主角屈機

Overlord
類似monster果種探討人性同劇情隱喻

唔記得套漫畫名
女主係令啲嘢爆炸?
女主好崇尚正義
一開頭男女主係同陣線嘅
之後男女主就對陣

因為唔太記得 可能有錯

IB?

啊!!!係啊屌

魔女

我都好鍾意魔女
仲有冇戇鳩野推薦

黑社會老大的超能力女兒,戇鳩程度爆橙
廢青男主追到傲驕女主
日常輕鬆、有條主線得閒郁下、毒撚向、角色性格鮮明、唔要異世界、分鏡風格特別、最好動畫(唔使自己碌)

要求有點多

能力者大戰但主要睇劇情/角色關係唔係睇戰鬥
e.g darker than black / 甲賀忍法帖
有無推介?

仲等緊
能力者大戰但主要睇劇情/角色關係唔係睇戰鬥
e.g darker than black / 甲賀忍法帖
有無推介?

仲等緊

鋼鍊之類熱門野已睇過
類似monster果種探討人性同劇情隱喻

不能犯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞