(教會比料)你擺低你既要求..我推薦一套動畫/漫畫比你

533 回覆
16 Like 3 Dislike
想問下記唔記得有套係女主一鐘意左男主就會消失
以第二個人既身份出返黎
男主再溝
無限loop

上面見到了
有冇d動畫係講男/女主角本身係好勁
咁就扮廢同其他人普通人一齊玩/冒險/生活咩都好
咁中間都會幫手解決問題,但唔會用盡全力
最後遇到final boss要靠佢救返主角一行人
唔一定要打敗敵人,有一d難題要解決都得
想睇似綺仔既主角漫
想睇似綺仔既主角漫

韓國...阿榮...
中古西方戰爭

做咩飛咗我

王者天下 海盜戰記 群青戰記(好睇但冇人肯翻)亞爾斯蘭戰記 前綫任務

王者同群青係東方㗎喎清
不要性也不要愛的神作

反叛的魯魯修
最近緊睇吹奏部
神父有冇類似

邊方面類似先
有主題既校園作品?

音樂系
百合
唔要LL KON

呢d我接觸範圍之外 因為百合太過阻礙劇情

其實都唔係想睇劇情類
雖然未睇完
但睇吹奏部睇睇下個男主愈黎愈少戲份
Q咪果比麗奈搶佐唔知點解覺得好爽
可能我想睇男搶輸比條女

雖然唔關事 但我想推介套野比你
欠落者

神無月的巫女,經典
建議睇動畫,神ed
漫畫講到一舊舊
Q:認真做戇鳩野/戇鳩做認真野既動畫/漫畫
最出名個堆日常都睇過,范海辛做主角個套吸血鬼漫畫都睇過,宇宙戰艦提拉米斯都睇過

元仔囝仔
銀魂
最近緊睇吹奏部
神父有冇類似

邊方面類似先
有主題既校園作品?

音樂系
百合
唔要LL KON

呢d我接觸範圍之外 因為百合太過阻礙劇情

其實都唔係想睇劇情類
雖然未睇完
但睇吹奏部睇睇下個男主愈黎愈少戲份
Q咪果比麗奈搶佐唔知點解覺得好爽
可能我想睇男搶輸比條女

雖然唔關事 但我想推介套野比你
欠落者

神無月的巫女,經典
建議睇動畫,神ed
漫畫講到一舊舊

再舊d仲有少女革命
日常輕鬆搞笑既漫畫
有好多都睇過曬

我們大家的河合莊
睇過未?

白箱?
求搞笑類漫畫/動畫

e.g. 為美好的世界獻上祝福, 男子高中生的日常,前期既監獄學園
有劇情有深度有happy ending無虐無NTR無後宮既純愛漫畫

sao
求搞笑類漫畫/動畫

e.g. 為美好的世界獻上祝福, 男子高中生的日常,前期既監獄學園

屬性同好會 藤村同學的學生會
想要遠版凜同人

遠版家家計
有冇睇完sad幾日/喊的動漫?
利申:Key社全部作品丶那朵花丶四月是我的謊言丶秒速五厘米丶白色相簿二睇過

Overlord
畫風寫實
我想睇講啲人性既野,有少少暴力/科幻/幻想type
e.g死亡遊行,鋼練之類,最好動畫,漫畫都得
想要遠版凜同人

遠版家家計

有冇睇完sad幾日/喊的動漫?
利申:Key社全部作品丶那朵花丶四月是我的謊言丶秒速五厘米丶白色相簿二睇過

迴轉企鵝罐
漫畫
男主角諗返起以前, 曾經相愛過既一個女仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞