阿B出現了!偷食事件女主角原來都係有家室?

678 回覆
185 Like 34 Dislike
【細So偷食】「商台韋小寶」前商台DJ細So 感情網絡好複雜 秘戀葉佩雯 先後娶「阿Wing」
https://hk.celebrity.yahoo.com/%E7%B4%B0-so%E5%81%B7%E9%A3%9F%E5%95%86%E5%8F%B0%E9%9F%8B%E5%B0%8F%E5%AF%B6%E6%84%9F%E6%83%85%E7%B6%B2%E7%B5%A1%E5%A5%BD%E8%A4%87%E9%9B%9C-%E7%A7%98%E6%88%80%E8%91%89%E4%BD%A9%E9%9B%AF-%E5%85%88%E5%BE%8C%E5%A8%B6%E9%98%BF-wing-023354891.html

前商台DJ細So(蘇耀宗)被爆偷食KOL 阿B,好老公好爸爸形象一朝盡毀!不過喺呢幾年「定性」之前,識彈結他嘅細So感情生活絕不平淡,甚至連節目拍檔森美都開咪稱細So做「商台韋小寶」!

本來冇咩人知,但係Eric Kwok(郭偉亮)喺Yahoo TV節目《Mean 傾》自爆老婆葉佩雯(Grace)曾經同細So拍過拖,Eric仲話由Grace口中得知,原來喺佢憑作品《幸福摩天輪》彈起之後,商台一班DJ之間流傳過Eric家境富貴嘅講法,甚至話Eric係地產家族郭氏後人!

果然食唔少嘢
你睇椰菜so個格把口都應該好撚油,落足雞粉氹到人妻都沉船
幾多年前呀, 都仲未結婚添
肯車震既女真係好撚dirty,送都唔撚要
緊火個時打個電話就上黎studio /車震中出,都係當佢肉便器,點知玩出火
點解要狂刪想刪哂些手繩證據?
覺得佢有啲似台灣隻蝴蝶
冷靜落黎佢可能好後悔
不過佢人生都似唔止做錯一次決定
佢著出鏡嗰啲全部超級push up bra嚟
間bra鋪成日搵啲model kol影相
有放佢的相出嚟
不過細so都抵撚死
扮咩情聖 又係咁話愛你 點都愛你
一樣都係人造人
大奶
渣夫港星租屋當砲房…網肉搜小三!「皮膚白滑」4特徵找上女網紅
https://star.ettoday.net/news/1799604?redirect=1

紅到台灣去了
有時有d野個底花左就花左

事實就係有相當部分嘅人睇完依d相之後

對成件事觀感就會唔同左好多
而家椰菜so見條女仲話真心鐘意佢 可能覺得成就get
但佢今次做得仲肉酸過蝴蝶
佢老公都六張野...
唔怪得要偷食
比錯正皮
其實一聽都知係呃蝦條說話黎
點會咁大個人都信呀
睇到啲對話紀錄睇到我想嘔
即係佢老公唔係中醫,係利時老細?
無人識嘅都叫做 KOL?
椰蘇宜家心諗,早知出去屌賓印姐姐,隨時畀少少錢就甩倒身,好過宜家搞成咁
當局者迷都唔出奇
怪就怪自己玩出火囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞