阿B出現了!偷食事件女主角原來都係有家室?

678 回覆
185 Like 34 Dislike
可能想扮慘搏同情
但係自己又無同細so講
你話講完細so逼佢落仔就有啲新聞價值啫
打完針仲可以飲返杯雀巢咖啡
要唔要食埋新豬肉
姊妹丼都未定
睇嚟呢個post有兩個wing妹 frd喎
已經失晒理智啦
話係朋友爆料自己唔知情
咁朋友點拎到咁多相同短訊?根本冇可能
叫細so放低佢但其實自己都放唔低
又完全唔諗以後點面對仔女

真係一對狗男女
http://hk.apple.nextmedia.com/entertainment/art/20121130/18084768

徐淑敏老公黃浩有份投資的餐廳,爆出有藝人疑似吸毒,黃浩大前日報警聲稱有女藝人搵黑社會出面恐嚇。據知該女藝人日內要到警署助查,而是非纏身的黃浩被爆在台灣參加媾女派對,據知他當時先後跟商台DJ蘇耀宗(細So)的老婆Wing及Wing的妹妹拍拖,十分風流。

黃浩旗下食肆被爆有藝人在VIP房疑似吸毒,之後他聲稱收到恐嚇電話,大前日黃浩到灣仔警察總部報警,指遭一名女藝人恐嚇,案件已交由灣仔警區反黑組第二隊調查,同時警方也要求黃浩交出藝人疑似吸毒短片,本報收到可靠消息,該女藝人日內要到警署助查。
細So被疑放相人

黃浩日前被爆婚前在台灣出席迷幻媾女派對,相中他跟36F雷凱欣、模Naomi、DJ細So老婆陳穎楠(阿Wing)等high爆夜蒲,阿Wing是細So的第二任妻子,細So的DJ同事前妻恰巧也叫阿Wing。照片中另一名中間分界的長髮女子,原來是阿Wing的妹妹,據知當時黃浩曾先後跟阿Wing及阿Wing的妹妺拍拖,不過最終阿Wing嫁給細So,黃浩則娶徐淑敏為妻。本來已經是前事,但迷幻派對相片突然在網上瘋傳,原因是藝人在黃浩餐廳涉吸毒事件曝光後,有傳細So為幫朋友攻擊黃浩,瞞着老婆公開派對相片,結果阿Wing跟細So吵大鑊,她一怒下返娘家,兩人出現婚變危機。
係咪就係阿B中hpv一年前惹返嚟嗰條女?
咁爆料又有乜謂吖,百害而無一利:自己的事業有影向,人生更大鑊,對仔女又慘,而家全香港知你有性病,細SO又唔會返去你身邊,話晒係事業型女性,點會咁唔識諗????
細So老婆曾經係玩家,唔怪得咁睇得開
你唔係女人你唔會明
本人?
天生一對
諗住食個有家室既
大家都識規矩
點知原來癲婆黎既
出黎大踢爆玩攬炒
咪低估畀人中出到性病又落仔,條佬轉個身就繼續好男人image 搵食,真係癲癲地咪玩自爆
35歲又幾撚正
因為佢做左全世界男人都會犯嘅事
等我仲可憐佢
係咪都鍾情於留鬚男
拿拿臨屌完就著返衫,出門口d精可能仲滴緊出黎,如果做女仔咁都肯真係好撚cheap
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞