阿B出現了!偷食事件女主角原來都係有家室?

678 回覆
185 Like 34 Dislike
好撚多人讚佢喎
不過呢單嘢佢真係收得皮
她說:「我冇諗過呢樣嘢,我諗過去嘅兩年半,我所做過或我嘅為人,佢應該好清楚,如果我要做呢一樣(引爆偷食事件),我唔需要呢一刻先做,我明白有啲位係會去到冇理智,我嘅選擇係面對呢件事,我會坦白交代要交代嘅人,我唔知對方點交代呢件事,所以我一直都冇為自己解說一啲事,因為怕對方嘅版本同我唔一樣,我只係希望呢件事平息。」

其實條女係唔係思覺失調,如果佢唔交代嘅話,根本冇人知道主角係邊個,亦都唔需要平息。。
所以 真攬炒

流產或者有性病 都唔知真定假
可能蘇so心諗 做乜鳩
https://youtu.be/e5vg5Pt7jrg
阿wing其實都係靚女黎 係近年又曬黑同老咗

Btw 阿B個樣好似wing個妹
[member]條女吹到真愛咁款 就係要椰so無得翻身 博盡大眾同情 [member]
係細so要求WFH先引發佢俾人炒
可能當時佢廢時返電台,想係葵涌studio扑完野 再直接開咪
個女人一定好嬲
仔就佢落
性病又得佢中
拆唔散人地頭家
細so係名譽掃地,但個女人俾人鬧得仲甘
呢啲係咪殺敵一百 自損三千
好明顯自爆
死無對症,或者其他人搞大,但宜家個女人攬炒得黎,都要做場戲畀自己老公睇外遇得一個/自己好後悔,所以椰菜so點都落水走唔甩

出黎玩真係幾緊火都好,一定要戴套
Wing阿妹超靚,以前story見過

佢都有話過好多人問佢阿妹contact,但阿妹係低調到唔玩social media個種
好似話冇左studio,後來係去獅子山,車震完再開咪
「所以我一直都冇為自己解說一啲事,因為怕對方嘅版本同我唔一樣,我只係希望呢件事平息。」
佢仲要暗示細so同老婆講嘅版本係假
佢自己同細so都一樣聖人mode上身 但內裡黑心到不得了
究竟要幾撚癲先會咩醜事都擺晒上枱俾人睇
正常俾人發現做第三者都即刻匿埋啦
條女唔係公眾人物仲要食咗誠實豆沙包接受訪問爆大鑊
真癲唔係扮
後悔?佢話係真愛喎
我都係之前睇豆媽ig先知佢係邊個
但呢半年豆媽都冇po過佢 好似冇聯絡咁

但隔離po又話佢同老公冇離婚 個老公係中醫 話佢扮單親 之前fol佢完全唔見佢有提過/po過佢老公 我一直以為佢係單親媽媽
話細So 溝人先喎
佢可能以為咁講有人同情佢
但講真16歲就出黎做野
仲俾人爆過賣淘寶貨呃人
大家都知佢咩料啦
Wing佢個妹以前有ig 我以前有follow
宜家間唔中先會係wing ig見到佢既蹤影
Yes,以前一兩個story有post下佢個妹,真係好靚btw wing同shiga都係好姊妹
我諗佢到呢刻都想細so離婚
最好笑係:
問到為何勇敢認自己是第三者:「其實由新聞出到而家,我都有諗點平息呢件事,唔係平息我嘅錯,而係唔想帶嚟更加多嘅傷害,大家都有大家想保護嘅人,可能報料嘅人未必想保護我,但我有想保護嘅人,我屋企人、朋友、對方。」

其實佢唔出黎根本無人知係佢
仲要佢出咗黎都唔會保護到想保護嘅人
我諗條女當初可能唔抵得椰菜so拍拍屎忽就話斬欖,嬲嬲地咪搵佢老婆篤灰,點知見佢老婆戇鳩死攬住個臭男人,一時妒忌心爆發。

反正佢自己老公好似話有兩個錢,點都會照顧仔女,一獲熟應該椰菜so比較傷
細so ig 得返二百幾張相

啲奶假㗎
終極厚墊Bra
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞