醫管局員工討論區 50

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有無巴打可以幫幫我
因為我係報various department之後,email又話係in patient services 所以個個JD應該唔適用
真係?
有冇人知procurement既野
要in ea
見過五個月先call interview
想問下 HR Clerk同EA Clerk有咩分別
HR Assistant 個rank就係EA IIIA
HR Officer就係Clerk III
但又有另一個post係 EA I (HR division)咁
我見HR Officer 同EA I (HR division)要做嘅野都差不多
但起薪差好遠 前者得15k ,後者就21k
同埋我聽人講EA係好升過Clerk ,EA I就要經驗,咁我係咪應該apply Assistant
唔該
請問有無人有Clerk II(Cluster Statistic) in New Territories East Cluster (Ref : NTE2007041) job ad? 謝謝👐👐👐👐
如果你apply咗,係左上角job application(類似啦)搵得返
感激😭
係my jobpage先啱
有冇ching可以解答下
請問係唔係正路嚟講,邊度in就返邊度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞