[扮工好悶]番工無野做又好得閒既入黎傾下計 41

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
又忙完一輪 又係時候dum下波鐘
有得揀寧願揀420
煙真係臭
之前發夢時問過鬼仔拎過一枝食
又有鬼妹睇

420真係同煙兩個世界

香港幾時先合法

發夢果陣試過
世界很美

好耐冇見呀
警方於昨晚啟頁村一個公屋單位發現大量血液,無人被捕。

警方接到報案,指啟頁村某四樓單位傳出極濃烈血腥味。到場後因大門下有鮮血滲出,警方決定破門進入。單位中所有牆身畫上了疑是邪教的標記,四周也是已經熄滅了的燭台,有近百台之多。廳中央的大型鐵筒從數十個釘孔持續滲出血液,直至警方破門後幾分鐘才完全停止。地上及牆身有明顯抓痕,成因未明。

現場發現五至六人的隨身物品,所有人身份有待確定。

天堂之門
新人已走

SOR嚇走人

已經好輕手

可能太悶

真係幾悶
有得揀寧願揀420
煙真係臭
又有鬼妹睇

420真係同煙兩個世界

香港幾時先合法

發夢果陣試過
世界很美

又唔太傷身
香港合法就好
有得揀寧願揀420
煙真係臭
又有鬼妹睇

420真係同煙兩個世界

香港幾時先合法

發夢果陣試過
世界很美

好耐冇見呀

好忙呀呢排
出面得返18~21度....

警方接到報案,指啟頁村某四樓單位傳出極濃烈血腥味。到場後因大門下有鮮血滲出,警方決定破門進入。單位中所有牆身畫上了疑是邪教的標記,四周也是已經熄滅了的燭台,有近百台之多。廳中央的大型鐵筒從數十個釘孔持續滲出血液,直至警方破門後幾分鐘才完全停止。地上及牆身有明顯抓痕,成因未明。

天堂之門

好恐怖
新人已走

SOR嚇走人

已經好輕手

可能太悶

真係幾悶

因為今日冇sex講

溫度唔係問題
但唔好再落雨 潮濕好難頂

今朝睇天氣都話會凍返少少
新人已走

SOR嚇走人

已經好輕手

可能太悶

真係幾悶

因為今日冇sex講

好啦大家快d推post
大力d 大力d
有得揀寧願揀420
煙真係臭
又有鬼妹睇

420真係同煙兩個世界

香港幾時先合法

發夢果陣試過
世界很美

又唔太傷身
香港合法就好

我唔知係咪心理作用定咩啦
我之前咪話我1月尾咳到而家
上次發左果個夢之後就好番冇再咳 當然發夢果陣咳撚到甩肺
新人已走

SOR嚇走人

已經好輕手

可能太悶

真係幾悶

因為今日冇sex講

新人已走

SOR嚇走人

已經好輕手

可能太悶

真係幾悶

因為今日冇sex講

好啦大家快d推post
大力d 大力d

講下SEX啦
新人已走

SOR嚇走人

已經好輕手

可能太悶

真係幾悶

因為今日冇sex講

輕鬆一下 儲埋儲埋一定好多

溫度唔係問題
但唔好再落雨 潮濕好難頂

check 下先~ P 巴今日有冇閂窗呀 ?

琴晚開足一晚抽濕機 好撚爽

天堂之門

啟"業"邨下嘛
btw不安

天堂之門

啟"業"邨下嘛
btw不安

wa......
有咩體位好想試但冇試過?

go

天堂之門

啟"業"邨下嘛
btw不安

wa......

咁即係有冇屍體 ?

原來係假膠post.
有咩體位好想試但冇試過?

go

有冇推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞