[扮工好悶]番工無野做又好得閒既入黎傾下計 41

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
新人留名
食完lunch繼續扮工

IT狗
新人留名
食完lunch繼續扮工

IT狗

各位!!輕力d 今日多新人
CU MA 做 TA , 都好撚悲哀

教師好難請呀, 我朋友都係CU master + 教育文憑, 搵左好多都唔請, 結果又係做左一年TA

新人留名
食完lunch繼續扮工

IT狗

算精狗
新人留名
食完lunch繼續扮工

IT狗

牛丸唔好嚇走人

最撚憎人講粗口

做女仔斯文啲喇屌你~

女黎架咩??

呢到D兩性關係好扭曲架, 你黎多D就習慣

耶~A巴有冇甜野講 好眼瞓

姐姐分享下甜故黎醒下神

你有冇女?有冇叫g?

哪有女
唔敢叫g 最近見ptgf個post 咁heat,先知原來而家社會咁開放
新人留名
食完lunch繼續扮工

IT狗

牛丸唔好嚇走人

知啦 已經好輕手

最撚憎人講粗口

做女仔斯文啲喇屌你~

女黎架咩??

姐姐分享下甜故黎醒下神

你有冇女?有冇叫g?

哪有女
唔敢叫g 最近見ptgf個post 咁heat,先知原來而家社會咁開放

青頭定已開光???
新人留名
食完lunch繼續扮工

IT狗

牛丸唔好嚇走人

知啦 已經好輕手

搵人貼張大床相出黎先啦.

教師好難請呀, 我朋友都係CU master + 教育文憑, 搵左好多都唔請, 結果又係做左一年TA

Master + PGDE都唔請 咁又真係慘既⋯

係好難請, 校長唔肯請 perm staff ?

D學校好撚仆街架, 請佢返去叫TA, 但又要佢幫手補課
我朋友日文好勁既, 順便叫佢教埋興趣班, ON撚99

叫我姐姐,26

Hi 牛丸姐姐

大學定中學ta啊

小學雞啊

小學都頂得順 勁!!
咩系出嚟

歷史系 仲要唔係三大

歷史系仲唔係BU?

唔係exactly under 歷史系
係under social science 既 歷史系

女黎架咩??

姐姐分享下甜故黎醒下神

你有冇女?有冇叫g?

哪有女

青頭定已開光???

開光牛啦 大家成年人

Master + PGDE都唔請 咁又真係慘既⋯

老老實實我覺得係我朋友個樣問題
佢得160CM高, 個樣後生個D中學生咁, 可能覺得佢管唔到D學生

女黎架咩??

姐姐分享下甜故黎醒下神

你有冇女?有冇叫g?

哪有女

講起叫G, 依到某巴打有經驗

巴打 分享下啦

女黎架咩??

姐姐分享下甜故黎醒下神

你有冇女?有冇叫g?

哪有女

青頭定已開光???

開光牛啦 大家成年人

SOR 呢到全部都係青頭架

叫我姐姐,26

Hi 牛丸姐姐

大學定中學ta啊

小學雞啊

小學都頂得順 勁!!
咩系出嚟

歷史系 仲要唔係三大

歷史系仲唔係BU?

唔係exactly under 歷史系
係under social science 既 歷史系

起底進行中

女黎架咩??

姐姐分享下甜故黎醒下神

你有冇女?有冇叫g?

哪有女

青頭定已開光???

開光牛啦 大家成年人

好啦法官閣下我冇其他問題

大家接手

我以前中學有個ta double master都冇得坐正
好彩捱左一年就轉正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞