有冇巴打有玩開銀器?(20) 光復香港 時代革命

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
你直頭買左添
Hui’s我覺得值得支持
可能係我自己唔識用抹銀布,我養黑左條毛之後用抹銀布狂抹都只會抹令佢,d黑都係抹唔甩。

如果想永久又白又亮可能洗銀水會好d,但洗完好難養返黑。
如果真係想佢白返 就用 鹽 + 錫紙 + 熱水
記得用個唔係煮食用既煲去搞
有冇人有買loneones 啲珠鏈戴
大家有啲咩評價
有冇人知ch錶帶幾錢?
好似8-9萬
唔肯定
仲貴過隻錶 cls
想請教下見巴打話菊地香港少人玩
想知咩原因
Box Chain 好J啲
俾生日屋炒高晒啲價唔值得玩
呢個其實係都市傳說
以定番品計,台仔個價同當日Sukumo現貨價咪差唔多
台仔炒得勁只係限定品
賣現貨得V記會跟Yen價,但係鷲見加價加到貴其他人一截
圍返條數都係差唔多
因為昇曰屋代理夠閪,背後搞好多小動作趕走晒其他代理吊高嚟賣,而菊地本身又以為自己啲嘢好勁上咗神枱目中無人 成日撚鳩自己d客唔休做咁,所以喺同一價錢之下好多選擇根本唔使玩佢
新手睇岩左loneones啲頸鍊
普通款係咪BOX CHAIN? 想問下佢SIZE點分 長度定粗度?
巴打有冇試過黎set綁輪繩感覺如何

買左個輪,但未綁
但我而家已經買多左條😂😂😂
我個set同你個set差唔多,想一大一細同向,但又驚第時想綁輪唔知大細同向綁輪襯唔襯諗住問你借圖比啲靈感
大毛綁輪再配細毛,個size唔會差好遠咩
定係你兩條毛一齊綁?
不過我覺得大細唔綁會靚d
我都覺大細唔綁靚啲,但就係驚入左坑第時手痕想綁,到時發現唔襯又為左綁繩要買多條唔同方向
巴打set野原來已經進化左
四目 上到 28,800 NTD 叫差唔多?
新手想問下各位巴打你地買鍊係咪會揀返同牌子?
最近想入條谷本 但條鍊想配hui's 洋紫荊個條
會唔會好怪
普遍款就 Box Chain / Ball Chain
長度 可以自己選擇 18~28” 都有
粗度S/M/L,S Bell 就跟返S粗度 正常係咁

PS 我就M Chain + S Bell 🙃
正路就用返同一個牌子,不過就冇絕對,可以買左毛在拿上 Hui’s 度配下佢條鏈
邊條
盡量一個牌子一set
高肉唐草鏈配谷本毛 我覺得麻麻地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞