[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(57)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
似乎係合理價格嘅 6R 冇絕種,但選擇少同未必靚
靚嘅就抬晒價咁
明晒多謝巴打解釋返
係,經常無鏈,話就話auto,我要經常人手上鏈
個陣新戴唔夠一星期,佢快左12個鐘同埋連續較時間幾次都行快左5分鐘
嚇死我
26315st 應該易排啲掛
不過個人覺得 overseas chrono 靚仔啲, 特別黑底白圈果隻
普通三針就ro 好睇啲
上個月係圓方有放灰面個隻出黎,試戴完都係覺得白面個隻靚,唯有再等。
Overseas 隻4500v藍面個人覺得好靚
不過之後睇到ap果隻仲鐘意 雖然有睇到其他人話ap ro依個系列目前好難會買到現貨 不過始終都想試一試上手先
點知今日發生依件事可能係我自己諗多左啦
其實係咪普遍每個brand d sales都係咁?
VC chrono好厚身但贏在透底
ap就衰在唔係透底 但個面好靚
宜家d精一路加上去,果d限量版加到成四五蚊仲貴過普通GS
如果發現唔到 GS 真係會俾佢昆咗都唔定
不過近年 GS 都算多咗人知
拎卡片好平常咋喎
唔係啦
唔當炒嘅款 / brand, sales 根本唔會咁嘅態度對你
唔驚俾人公審咩
我本身唔知道原來係平常事黎 巴打第一次買錶
不過岩岩有巴打解釋過 大概知道點解會咁
止不過覺得買隻錶都要咁麻煩咁解
明白 多謝各位巴打既解釋
可能係我自己未了解到依行既規矩
AP 算好啦, 我上次去海港城間rolex ad 諗住問下可唔可以排隻sky dweller 黑面
比佢掃咗出門口
Agreed
我都試過
問吓啫

(可能嗰日戴aquanant膠帶錶+樣柒)
喂呀
而家買勞潛規則已經變左一係食骨食炒 一係平時課金課鑽熟客先有「機會」排正價
所以我放棄咗買撈
唔習慣食炒食骨
咁樣做生意都得賣錶果然唔驚冇錢賺
其實大把錶都又正又有折,唔係去到非它不可嘅話,食炒or配貨係我角度真係好不智 百幾萬當散紙個啲唔計啦
巴打戴緊

youtube 講到隻u1 鑽石咁硬, 又唔識花, 想知係咪真係咁無敵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞