[IOS/AN] 真三國無雙・斬 (29) 每日淨係上線抽肥料

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
更新唔到

屌 我隻關羽啊
重鑄個舊石邊度黎
重鑄個舊石邊度黎

應該要元寶
重鑄個舊石邊度黎

公告話過關斬將出 但我打到30關都未見有
比強壯的關羽同強壯的貂蟬sm死左

屌 我隻關羽啊

你如果好想要 不如買一個 800$ 應該連專武都包埋

應該唔駛800

屌 我隻關羽啊

應該唔駛800

其他超伏 但係一隻名將即刻贏曬

升皇叔定銀萍好

屌 我隻關羽啊

應該唔駛800

玩名將一定玩黃忠,
全方位零死角,
打咩mode都好屈
仲有無公會收人

Lihkg8

已申
去到拎哂d石都抽唔到啱屬602 想棄
明明係4星姐點解咁難中

我有隻首抽係
你要唔要?
但個名亂改

唔洗啦多謝 唔想重新玩過 唯有每日免費抽試下
可能搏到執都未抽到 不過唔想再升過d 6星 多謝你
去到拎哂d石都抽唔到啱屬602 想棄
明明係4星姐點解咁難中

我懷疑係咪某一組好既金將抽中一定數量後就冇或勁低機會

或者改到好難中

覺得開頭好啲, 中後期中啲將領來來去去都係同一堆

我而家就係中黎中去都係果幾隻
4-5 有bug 成日唔識出兵

新手一問,咁樣是咪升隻紅602?
前後除左呢隻有4隻唔岩色既602,全部升4星然後升呢隻5星?

升皇叔定銀萍好

皇叔
銀萍狗也不屌

屌 我隻關羽啊

應該唔駛800

玩名將一定玩黃忠,
全方位零死角,
打咩mode都好屈

屌啦,啱啱帶埋黃忠打過關斬將,打到半路會企喺度唔打唔行 去到30關打少隻比人反殺

學我玩平民隊啦 就6星隻張撩

前後除左呢隻有4隻唔岩色既602,全部升4星然後升呢隻5星?

升紅602去5星
再升其他4隻602 去5星
到紅色602 5星50lv 升星去6星個陣就食晒個4隻唔岩屬602

升紅602去5星
到紅色602 5星50lv 升星去6星個陣就食晒個4隻唔岩屬602

升晒5星好大工程

升紅602去5星

升晒5星好大工程

5星升6星食番相同+8點技能
唔咁食到你6星發現自己d 技未爆又抽唔到602個陣就麻煩 我而家隻周瑜就係咁
4-5 有bug 成日唔識出兵

屌你,我以為新MODE每隻剩係用一次
早知帶哂三隻入去....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞