[IOS/AN] 真三國無雙・斬 (29) 每日淨係上線抽肥料

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
另外連戰當然重要
巴哈板主要收皮了

冇睇開 咩事?
2. 新增裝備替換功能
- 可以在已穿著裝備的狀態下替換為其他裝備。
- 新增『裝備』按鈕,可直接取代原本的裝備,更換裝備時,雖然不會產生卸除費用,但是原本的穿著裝備會消失。
屌你老母咁整黎做乜

好on9呢個

直接收個黃忠開啦,
仲刷春咩,
我廿鳩幾個帳刷左廿日名將影都冇

26號啦仲收黃忠?
比我就收司馬啦
純粹中意 利申覺得黃忠好用過其他名將

我都覺黃忠好過司馬

係 但個黃忠機率up就黎完 滿唔到技又係差咁d
一係等佢出新英先收

最好出隻真呂布

孫策最強

去8591收?

8591 d價偏貴
1.pvp終於加最大血量
技%會變得更加重要

2.專武技有得洗 仲要唔係課金就有得洗
專武變得更加重要

暫時覺得呢2個最重要 歡迎補充

快啲加返啲名將出率
2. 新增裝備替換功能
- 新增『裝備』按鈕,可直接取代原本的裝備,更換裝備時,雖然不會產生卸除費用,但是原本的穿著裝備會消失。
屌你老母咁整黎做乜

換裝會無左本來果件?!

係呀
2. 新增裝備替換功能
屌你老母咁整黎做乜

好on9呢個

一早諗好晒你地會投訴,
而家賴係比多個選擇,
實大把人收貨
2. 新增裝備替換功能
屌你老母咁整黎做乜

開盤幾多人會食左件裝然後出黎屌鬼

2. 新增裝備替換功能
屌你老母咁整黎做乜

我驚有人為咗件裝跳樓咋

sad
2. 新增裝備替換功能
屌你老母咁整黎做乜

我驚有人為咗件裝跳樓咋

咁咪姐係要除左再著...整黎做乜

唔係點屈你無左件裝逼你課金
2. 新增裝備替換功能
屌你老母咁整黎做乜

我驚有人為咗件裝跳樓咋

咁咪姐係要除左再著...整黎做乜

唔係點屈你無左件裝逼你課金

根本係加強除裝成本
新手留名
新手留名

我都係新手
岩岩中左隻紅呂布
請問強嗎?

新手留名

我都係新手
岩岩中左隻紅呂布
請問強嗎?

建議吃掉

點解有既?

自己諗下先
LIHKG10 岩岩升軍團等級5 依家有7個位
長玩 有捐獻優先
加左留番個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞