館長中槍!林口健身館前中3槍 疑嫌主動到林口分局自首

840 回覆
493 Like 16 Dislike
你話佢可能只係想傷人
但個結果出到黎根本就唔撚make sense
口都臭撚埋
咁又話佢想唔想都唔關我事? 咁你即係話佢目的殺人啦
又自相矛盾啦 on9唔係可能性呀? 佢去做得館長就on9嫁啦 家下又認有可能? 咁你嘈咩野? 由頭到尾都係睇你個on9話絕冇可能係打殘 先屌你遮 咁你家下又肯認柒 真係on9
結果點唔make sense呀? 你覺得打殘館長 用槍 唔合理?因為槍強大殺傷力?要打殘人唔使用槍?
果個館長呀 用刀 用拳頭呀? 佢仲有班手下成日跟出跟入
一收工就上車 我比你計劃 你點打殘館長呀
傻閪黎
唔撚係想殺人 需要零距離三槍? 呢啲叫置人於死地阿
係打殘佢一槍打邊撚到都得啦
你講撚到bb彈槍咁
所以我咪叫你番去玩apex囉 食三槍叫打殘

佢館長大隻咋 你試下你同一個位你食三槍啦 分分鐘死撚左啦 傻仔
仲係度講佢係咪想打殘人 係咪咁撚蠢阿你 上面有片架 睇多幾次啦
唔近距離點射中呀 似你神槍手呀? 一槍想打殘佢? 你估你呀槍王 條傻仔專業殺手呀? 又話有可能性?家下又冇拿?到底有定冇呀 選一個好唔好?
即係你咁撚勁既 天生異稟
任何地方食一槍都唔撚殘 下話
我就唔撚得啦 我諗我腳指中一槍都訓低囉

槍本來就係遠距離範圍既武器 佢選擇用零距離 根本就係想埋佢單
https://www.facebook.com/kcfor2016/posts/1569319636583605

自己慢慢睇呢兩條片啦
全世界都話佢蓄意謀殺
係得你條傻仔自命清高係度話人 唔比人傷人?

我覆你咁撚耐都佩服我自己

順便問埋你啦 咁打阿熊仔餅個隻狗 係你角度 算殺人定傷人阿?
唔記得qoute你添
即係你咁撚勁既 天生異稟
一定可以開一槍就打殘一個人,開多過一槍就係想殺人
我就唔撚得啦

唔知點解你會假設條傻仔係殺手,唔會緊張,唔會手抖,一定一槍完成目標
否則就係殺人,打殘人一定要一槍
嘩,你聽到唔覺ON9??

槍本來就係遠距離範圍既武器 ?
手槍準確度又唔係高,條友瞄準好雞唔得?又假設佢係高手?發哥?
比你有槍,你會遠距離射?唔會行到近成功機率大大增高??????

你真係好撚ON9,唔知點解你會假設條靚仔好識槍
即係你覺得要用槍打殘一個人,一定要非近距離,一定兩槍內
否則就係要殺人????你真係打得機多,真係笑撚死人
自己會唔會覺得唔撚合理???????
你係咪柒架 我幾撚時講過開多過一槍就係殺人?
依家係個犯射三槍我咪講三槍囉 屌 又講番成粒鐘前既野 屌你老母 你契架
我又冇話唔比佢手震 但屌你老母 佢呢個距離 除非古惑的槍姐 唔係搵你阿媽射都中啦

真係好撚煩既你 佢揀撚得用槍 行到咁近 射你三槍 咁仲唔撚係叫殺人
屌你老母個臭閪 我都唔撚知你做乜閪野 係撚咁話唔比打殘人咩唔比傷人咩
正常人睇落都唔撚會講只係想傷人啦
契弟 你係咪自以為好撚醒目睇穿所有野

眾人旨醉我獨醒阿? 屌你老母
同你講阿
佢行撚到咁近阿 就算佢只係射一槍我都話佢想殺人啦
屌你老母 拎槍仲話想傷人 你真係睇撚得無間道多阿你
block撚柒你 廢物 屌你老母
你快撚啲飛過去台灣同個犯講
我知你只係想傷下佢架咋 我明你架
咁撚樣啦

戇鳩腦補閪 屌你老母係度扮勁
又黎鳩屌算啦你 一d point都冇
係囉咁近距離 呀媽都射中 咁佢又點解射唔死館長呀
你又自相矛盾啦喎 唔係老母都仲咩 咁點解殺唔到人呀
照你咁講要行到咁近 就一定殺人 又老母都中喎 咁都唔打頭 何解呀
哈哈 頂唔到啦 垃撚圾
樓主你不是吧
裝了這麼久
今天竟然故意露底
在我家附近 嘿嘿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞