館長中槍!林口健身館前中3槍 疑嫌主動到林口分局自首

840 回覆
493 Like 16 Dislike
On9邊似你槍王 開三槍就一定係殺人呀
殺手哥 冇人會用槍傷人嫁 屌你老母 有冇腦嫁
我擺明話佢想殺館長啦 有乜撚野問題?
你係本人? 放左出黎咩 定係佢同你講佢淨係諗住打傷佢算?
做乜鳩

打三槍打唔死就是傷人 打撚死先叫殺人
咁唔法律唔洗要企圖謀殺 殺人未遂啦

弱智到加零一
仲係度死雞撐飯蓋
你係本人 放左出黎? 你點知佢想殺定傷?
做乜鳩?
我冇話話打三槍唔死就係傷人 你自己ff炸
睇番前面 你自己堅持打三槍一定係想殺館長
唔好係到模糊視點 屌你
我冇糢糊 但佢呢個行為攏撚明係想埋館長單
係你自己衝出黎幫個兇手護航
同你埋啲邏輯根本就有問題
我講緊既係兇手既行為 而唔撚係佢既目的
佢咁樣射三槍零距離 就算佢原意只係想傷人
佢個行為已經構成殺人啦 仲係度兜 做乜鳩野姐
叫左你番去玩APEX
On9 打殘佢唔得概 打到佢殘廢 生不如死慘過死唔得概
我由始至終都冇肯定佢係想殺人定打殘
我覺得都有可能 又唔係當時人點知

見你條柒頭話打三槍一定係殺人冇第二可能
先覺你on9 屌柒你 幫佢護航 痴撚線
冇玩過喎 咩係apex 你好鐘意打機嫁 聽都冇聽過
打機多當自己槍王?你以為人人好似你咁得閒打機咩
殺人就殺人 傷人就傷人 法律一就一二就二 你真係唔識嫁喎又咩行為又目的 食左屎?
係阿 咁我依家咪講個兇手殺館長囉
殺人未遂姐嘛 館長好命唔死咋嘛
你講乜柒姐係度

佢想唔想關我撚事? 佢依家就係殺人未遂
你係犯人?你點知佢殺館長 又loop
On99 睇醫生啦 又認定佢目的去殺人
你真係好撚柒 你係佢心面條蟲?
學好啲邏輯先黎打牙骹啦
你就好似弱智仔話人弱智咁
完全唔回答問題 係到講埋d垃圾野 真係低質 只係識對屌
由於案件案情重大,新北地方檢察署上午已指派重大刑案專組檢察官陳詩詩指揮偵辦,劉男下午被警方依殺人未遂等罪移送新北檢

傷人?傷你老母咩
傻仔

我由頭到尾都唔撚關心佢係咪有心定無意 想殺或者傷害館長
但佢零距離射三槍 問下你老母你老母都話佢想殺人啦
仲係度哂口水 傻傻地
講多次阿
屌你老母 佢想唔想殺唔關我事阿

我講緊佢拍人三槍 呢個行為叫殺人阿 得未阿慒撚
告當然係咁告 代表咩
我由頭到尾都話估犯人目的
唔知點解你就一口咬定 近距離打三槍就一定想殺人?
咩邏輯? 我家下去買支槍打人三槍打殘你又係想殺你?
有冇腦?識唔識思考 咩叫 一定想殺人?
傻鳩左 打三槍就殺人 咩邏輯?
打手腳唔撚得?
咁所以我咪一開始屌你係結果撚囉 有咩問題?
自己唔開心比人反駁 係度發癲

係因為佢打中手腳阿館先冇死
你講撚到佢特登打手手腳腳佢先唔死
用你鬧我既野 用番你身上完全符合
所以我先話你結果撚
我話有可能遮 我唔知佢想殺人定打殘喎
係你一口咬定係殺人 冇可能只你想打殘 loop完未呢
到底想屈我話一定打殘完未呢?
唔係有心要佢命
似故意打手腳

純粹見到你片又未睇到 靠文字做9UPPER咪屌下你囉
係囉 我都話似 冇講話一定 兩邊都有可能
有條柒頭就衝出黎話 打三槍 仲唔係殺人?一定係呀
咩邏輯?打三槍就必定殺人 冇其他可能性
你話你柒唔柒?
傻仔 我屌你睇文字做結果撚阿

講左九萬次啦 佢想唔想都唔撚關我事
佢就係殺人未遂
佢依家行埋去 射3槍 係呢個世界 叫殺人未遂 企圖謀殺 關幾槍撚次?
個犯射三槍姐嘛 屌你老未 佢射一槍中要害咁係唔撚係殺人 ?
都唔知你係度講乜柒野幾槍幾槍
個犯射幾槍我咪講佢射幾槍囉 屌
好低級

你講佢想唔想 係你既事
但我依家話你知 佢呢個行為就係殺人
你可以講佢射個三槍叫同館長玩下都得架
我照笑你戇鳩仔姐
哇,但係人係佢殺,誤殺都應該有啦,同埋佢又吸毒都有責任
假設埋啲on9野仲係度大條道理
你唔假設阿林鄭其實冇心 不過害撚左香港?
九唔答七
我擺明話佢想殺館長啦 有乜撚野問題?
你係本人? 放左出黎咩 定係佢同你講佢淨係諗住打傷佢算?
做乜鳩

想唔想唔關你事? 頭先唔係咁講嫁喎 家下又轉呔呀?
嘩 你去做黑警啦
由頭到尾都講緊佢目的 係想殺人定傷人
你又扯撚左去佢咩個行為係殺人未遂
上面句野係唔係你打嫁 柒頭皮
你假設佢想傷人 我假設佢想殺人 唔撚得?
你真係契撚到出汁

係我個角度 佢就係殺人 咁我預設佢個立場係想殺人 有乜野問題
係你出黎話有其他可能性
係有架 不過戇鳩左啲囉

片又有得你睇 又有前因後果 又有動機
傷人? 叫你拎條片去問你老母 睇下佢傷人定殺人囉 又唔問
會唔會支那做?
睇youtube睇佢屌支那狗屌到法法聲。

武漢病毒就係武漢病毒,吹丫?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞