「準備又奪一冠」 阿仙奴 vs 利物浦 1

1001 回覆
5 Like 11 Dislike
CHELSEA SIGN CHILWELL

Chelsea have confirmed the signing of Ben Chilwell from Leicester. Sky Sports have been told that the deal is worth in excess of £50m.

Chilwell has signed a five-year contract at Stamford Bridge.
第一場就比列斯聯大炒
學雲爺爺
狂簽五件

幼幼
平時year end係5.31
今年唔知會唔會改一改做到7.31
比爾沙不是一條濕鳩
195中堅 德國幻幻 67 76 vdb 五大幻幻
19-20開季嘅轉會盈餘十成十畀人吞鳩晒。
其實都唔洗踢啦 美國隊長 c椰子 timo雲拿 夏維斯 泰亞高c華 chilwell 好似仲想簽埋dean henderson 差唔多買過曬成隊 仲要人地本身有kante 高華錫 佐真奴 啲幼幼又踢得唔差 根本以依家嘅陣容下季前四都難
比爾沙係肥普師父
班兵聽佢講既話 + rodrigo
可能迫兩迫 垃圾利都交失波
癲軒 續左獌狗六年
但人地出隊後備都見得人 踢春咩
馬體買左新籠
車應該可以考慮一野屌落oblak到
反正仲有咁多錢剩
幼幼名單:
可輪換:Elliott Jones
後備:Williams Koumetio
觀察:Grujic
可放棄:Wilson Phillips Larouci VDB Awoniyi Arroyo Hoever
其實淨係簽到一隻華拿一隻泰亞高,已經好開心,點解要咁度縮......
簽埋真係唔使玩
條友有bug
最已陣啦。
又贏歐聯贏英超贏世冠。

我又搵到錢,買到遊艇。

遲啲?遲啲再算啦。

唔怪得知佢間投資行會經營不善執柒咗啦。
代股東答你
青訓都踢到個個位買新人黎做咩
購物成癮?
購物成癮變列欺聯呀
布辛祖
艾華拿
古亞高
原來足球小將出左
FIFA20躝得 購物成癮了
宗美斯
威天奴
咪有高美斯 名都唔使改
PSG have decided a move for Lionel Messi is 'impossible' this summer, according to l'Equipe
無曬敵人
學干地咁對住記者屌柒FSG唔買人 球隊對領隊唔夠support + 威脅劈炮唔教 + 排鳩陣焦土
共產黨 FSG:「點解要攬炒?點解要破壞?
起碼Conte都識點捍衛自己權益。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞