「準備又奪一冠」 阿仙奴 vs 利物浦 1

1001 回覆
5 Like 11 Dislike
轉咗NIKE都話冇錢買人 唔轉NIKE咪會變列斯聯
FSG又贏
net spend仲少過愛華頓 白禮頓
上次Timo WhatsApp 都係啦
好撚冇品
倒轉個因果黎講
明明係我哋唔簽人
就打做到好似佢唔黎走寶咁
Echo係囉
隊波唔會似啦
Juventus are close to sign Weston McKennie from Schalke. €3M loan + €18M option to buy. Agreement to be completed and here we go soon! ⚪️⚫️ @SkySport #Juventus

又執到好野
最好笑係當個個插緊件nike
唔知邊條友爆呢張相出黎 即刻風向逆轉
不過NB近三季都係靚嘅
呢件正野
不過fsg 咁姑寒
都係叫高普練青訓架啦唉
係差過1718同1819
不過睇睇下都ok咁解
其實得17-18 年主場同19-20嘅兩年作客係靚
NB 同warriors 咁多年都冇乜邊件似樣

妓今年件主場堅靚
Jürgen Klopp (After being asked about Thiago): "[laughs] There are a lot of interesting players out there, but if someone is interesting for us I can´t say right now. Due to COVID you have to think 5 times about what you can and what you can´t do. [@ServusTVcom]

F羊
咁希臘仔又咁快買
點呀
都係嗰三幅屁
問下佢 Werner 係咩事呀嘛
唔講反而有玄機
高普真係屌過linda... 所以有痛腳係fsg手....
1920三客靚咩
魚鱗咁款
1819主好靚喎
Warrior除咗1314主全部垃圾

妓我覺得上季靚d
鏝新作客靚到仆街
屌你老味真係fall guys
行雷啦FSG

通常高普咁答=有興趣
如果無興趣多數直接否認
不過fsg買唔買比佢就另一回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞