「準備又奪一冠」 阿仙奴 vs 利物浦 1

1001 回覆
5 Like 11 Dislike
FSG:所有球會都冇錢買人
左閘唔係人?
簽到人未.
FSG. 屌你老母
Sheffield United are leading the chase to land Rhian Brewster on-loan from Liverpool. #lfclive [@GraemeBailey]
肯買人未
到目前為止big6轉會confirmed deals:

Arsenal
William Saliba (Saint-Etienne) £27million
Willian (Chelsea) Free

Chelsea
Timo Werner (RB Leipzig) Undisclosed
Hakim Ziyech (Ajax) £36million
Xavier Mbuyamba (Barcelona) Undisclosed

Manchester City
Nathan Ake (Bournemouth) £41million
Ferran Torres (Valencia) £21million
Pablo Moreno (Juventus) Undisclosed
Yan Couto (Coritiba) £5.5million

Manchester United
Odion Ighalo (Shanghai Shenhua) Loan

Tottenham Hotspur
Pierre-Emile Hojbjerg (Southampton) Undisclosed
Joe Hart (Burnley) Free

Liverpool
Kostas Tsimikas (Olympiakos) £11.7m

暫時都有獌狗仔墊下底 不過直至到開咧 利都唔會有可能再增兵 留名等畀獌狗恥笑
隊隊都簽人
FSG就繼續為個幾百萬同人係到傾
簽埋美欺真係踢條撚
好彩上季破咗處
股東:我地有另一個30年可以等 但美斯冇 唔怕
chelsea
chiwell + thiago silva
見到車鏝增兵 彷彿肺炎冇嚟過咁

我哋偉大班主就話: 疫情影響全球 隊隊都唔會大灑金錢架啦
所以點解高普咁撚嬲囉
俾人撚到一棟都冇
佢真係信咗肺炎冇球隊會買人
但事實係買人唔會變列斯聯
連列斯聯白禮頓都買晒人
咁講真依兩隊有油王唔恨得咁多
怪當初俾左FSG無油王買
其實有王子想買
仲有個坡狗
但係fsg偷步搶先買左
Fsg成日覺得人地急住放
拜仁呢啲又唔等個幾十m開飯 自用唔放都仲得呀
唔好話同車鏝比,其實我都要求好低 中,有添姆雲拿過嚟都算收貨。

人哋一早同我哋傾 又鍾意跟廢中 咁都簽唔到真係嬲爆
cantwell 竟然無人問價
今年簽唔到3個人我呢世唔會課金買波衫
簽左希臘仔+兩個幻幻了
請交會費
啊仆啊街年代有傳油王想買 但好似話
Fsg個計劃好啲就決定賣比fsg呀嘛

我記得精壇啲人仲話fsg好啲 驚油王玩玩下唔玩
但事實係啲油王大把錢 放件玩具係度完全冇所謂
幻齒唔計
唔打啦唔打啦
直接頒個冠軍比車啦
都要確定降班席位
話唔定我哋真係變成列物浦呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞