(年經) 脫墨

722 回覆
8 Like 2 Dislike
FYI今年6月鍾到脫
0.4cm 小突
係咪不論大小,都係千五蚊粒????
超細唔突先係千五
曬得太陽多,嘴唇生左癦粒,係咪冇得搞?
仲要係下唇正中間
屌。。。
我個粒突。。。。
好撚貴,希望有巴絲介紹其他正醫生
林奠派多多錢都無用
我嘴唇都生咗粒
https://instagram.com/zoiemakeupshinyeyes?igshid=75y565c9f5zu
見依間有得脫 諗住搵日脫
同問 唔通全港得佢一個醫生做
想請問鍾經略脫墨個價錢係包埋診金定見佢同脫係分開計?
即日脫就唔使診金,睇完唔脫或者第二日先脫就要診金
就係唔鍾意無預算
一次多粒有得平
有冇人試過去私家醫院 / 皮膚科中心 到問價
你而家個傷口好返未
包膠脫完第八日 有三個傷口嘅焦已經甩咗 一個係瞓覺自己整甩另外兩個就喺第五第六日沖涼嗰陣沖甩咗,不過都冇乜嘢,因為嗰陣嗰焦都差唔多甩第四個傷口嘅焦仲未甩,不過個焦已經突晒出嚟,用手輕輕一扯就會甩出嚟,不過費事特登用手整甩佢,三個傷口暫時都係有少少粉紅印復原得幾好,呢個禮拜我狂飲水一日起碼9,10杯

我覺得個傷口係埋得幾靚好似啲暗蒼印咁,不過復原成點樣我諗都要睇吓本身啲皮膚質素我自己就幾好因為平時都用開洗面奶洗面,不過由於頭四五日都冇洗過,所以都爆咗少少暗瘡同埋下巴勁多粉刺

當時個醫生同我脫完之後,我照返塊鏡見到個傷口變咗個小洞真係勁正而家已經平晒
試左請報告
想問下眼角位係咪唔會脫到
唔係凸出黎果啲 只係一大點黑色
啱啱搵醫生脫左兩粒佢話兩日就可以除膠布開始洗傷口 之後係唔係都要一直搵膠布嵌着
?$
lm
整咗兩粒夾埋4800 搵醫生整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞