F1 2020 比利時站 討論區

1001 回覆
3 Like 257 Dislike
Vet表示佢嘅意見已經唔重要 所以冇理垃利
比人lap左先撞
見到粉平車尾燈先諗黑平啦啦
比人lap完就有得撞do
無諗過差成咁
98年古達撞Schumi
如果alfa同威記排得高過垃,四眼佬可以切定腹
我就係見佢成日會參與整車 就算紅牛時都見
好似上站fp時話跌左啲野落部車度 又係佢講
而家垃尼咁 真係抵死 有好既車手
自己又柒pit strategy 又柒pit crew 完全唔係大車隊嘅問題都發生晒
09年部車咁差都未包尾過,仲要kimi係度幫垃利攞冠軍之后先跑WRC
季初時 我以為純粹圖唔玩社交媒體先咁
09年部車咁差都有一個冠軍
快D返屋企睇下垃利會唔會Q11都入唔到
打錯,係Q2
VET係咪人生第一次包尾
無咗冰同圖咪就係架車垃圾嘅主因
19迷又要派嬲
執柒咗佢啦垃利
19叻親生仔,Kimi同圖點同呢,親生仔唔需要識整車,只需要識19就得喇

希望今場可以用呢個名次完成
2018 真係好可惜,如果拉利鐵定心腸,叫 kimi 做 no2 情況會唔同 (唔係佢地咁,擺明kimi no2 但又做到懶公平咁,例如 Monza 都要輪住 tow ... 相反 Hamilton 就可以 2 打 1 咁 ...)
當然圖自己都有失誤,但我會覺得佢身邊的人靠唔住的時侯只會加重佢壓力令佢更易爆 ...
我敢講如果個年 Lewis 同 seb swap, 都會係 Mercedes 贏

不過無咁多如果 ... 可能老細無死成件事都已經唔同

只係依家見 Ferrari 咁對一個一心過黎幫手的世界冠軍,真係不敢恭維,我真係放長雙眼睇下佢地之後點對 leclerc
真心反智 難得有個4屆係到 又會比response比mechanics反而唔要 走去捧件19叻做一號車手
仲有sainz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞