F1 2020 比利時站 討論區

1001 回覆
3 Like 257 Dislike
先負為敬
先負為敬
負上
先負為敬
指定動作負皮
負啊!
今年無埋cheat應該又係唔使睇
睇MAX 遊車河
記得飲水
Spa 中遊應該好好睇
唔知老豆力量可唔可以又P4,5
幾時排位賽先取消冇part mode
都係 前三自己游車河
後面拉利+ 老麥 + 兩隻中牛鬥快
圖今場係唔係要自己換埋軚
上場
睇吓今場19叻炒唔炒
上場炒咗啲pit crew收晒工,所以焗住紅軚到尾
今場19早啲炒再加新學嘅風火輪,圖應該要自己換軚了
拎地四條軚搵horner幫幫手
Marko: "One forgets that Albon was even faster than Verstappen in second stint"

https://www.gpblog.com/en/news/66436/marko-one-forgets-that-albon-was-even-faster-than-verstappen-in-second-stint-.html?campname=highlighted-content&camplink=onderaan

Marko 話秦仔係英國站入curve仲快過19 Max 聽住先
新手想問點解要負皮咗先?
其實想問有冇人迷叻
利申其實覺得佢冇咩野 純粹覺得F1大環境係咁19
唔負評成事post 唔好同人講睇f1
反叻黨召喚
Marko老太公又黎...
Round 1 Second Stint
Max係到養緊胎 又唔夠pace追公公 無快既必要
秦仔隊落室賣波跌到咁後 自然要push黎追 快好正常

Round 2 Second Stint
Max第一圈過咗公公後根本要養胎
佢用緊Medium 要睇住公公幾時Push然後Undercut黎決定幾時入pit 唔會chur死條胎
秦仔同round1一樣勁早入pit 有fresh air+新胎
計avg lap time快過Max好合理

Marko出少句聲當幫忙啦...
秦仔可唔可以爭氣啲搞搞Qualify
嗱,依啲就叫網絡hay 0喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞