F1 2020 比利時站 討論區

1001 回覆
3 Like 257 Dislike
公公呢條公公唔配有FANS
其他車手淨係得㗎車有貼紙 唔見你鬧
Hi,今季第一場之後場場都睇到好抑鬱
但自己犯賤又要開電視睇
但冇開口埋口都RIP TONIO
Same Silverstone round 1
佢兩個同gasly ocon一齊玩karting大 不嬲都係fd嚟 講rip tonio有咩問題
一個玩karting 大,一個直頭係roommate, 邊個親啲?
嗱就咁睇番呢
就一定係Racing Incident黎
但Ham係個右灣果時仲Head緊多過半部車
咁Racing line一定係佢果邊
Rosberg呢一係就back out一係就run wide

但佢之後果秒 (0:07 - 0:08) 如果你用0.25 Speed黎播
Ros有一吓係諗住縮 佢自然反應係chok咗吓去左邊
之後果一吓佢做咗correction 去番平時直路咁hold straight
下一秒就黎料 佢仲想霸番左灣條racing line 所以扭咗右一吓
但Ham已經head緊多過半部車
到佢知Ham block佢既時候已經太遲

我自己睇法係Lap 2咁快就諗住過
唔多唔少Rosberg真係好心急
我會話Ros 60 Ham 40啦
仲有42圈 Stint 1唔得咪Stint 2
果陣2014火星到自己兩個玩
唔值得咁快隊炒自己隊友啦 (除非一開始佢就諗住攬炒)
今季公公硬左一場算係咁啦,約都續啦,今季公公mission completed
冇咁親就唔可以講上年spa賽前嗰儀式已經見到anthoine屋企人同charles好close
ham唔罷
Blm
人係自私

排緊第一 佢點會罷 得把口
因為nba都開返
網球大板直美都退出

可以個人退出
完美演繹 得把口抗爭
好人好者迷公公⋯⋯
屌你ham9真係得把口
都係世界冠軍重要啲 BLM呢啲呃like嘢遲啲先再算
發覺把口最撐blm嘅運動員都係緊張自己個冠軍多啲
NBA奶共占又係咁

佢根本未夠班渣Benz 好彩+肯做公公先有得上Benz
Gasly
https://www.facebook.com/Formula1/posts/1840115599478747
屌Max 好撚正
佢話Benz 架車咁快,Ham 同77 理應多分過我
不過77 有一次DNF,但我都有一次
呀sorry 講錯,其實佢冇DNF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞