點樣先旺桃花?幾時有桃花?感情運如何?你問我唔一定答

990 回覆
187 Like 26 Dislike
1993 09 15 凌晨四點幾 男
1993年10月17日 15:35 絲
感激

已經覆咗絲打你tg喇
1993年10月17日 15:35 絲
感激

已經覆咗絲打你tg喇

終於到我啦
感激巴打覆我 而且答得好詳盡
會留意下巴打所講既野
推下先
唔好再留tg喇,今個post截晒止喇,仲有七十幾個巴絲等緊我覆

麻煩等新post再報名啦

真係有急事想問嘅就搵返我tg同我講,急人所急無問題,但21/2歲A0果啲唔算係急事呀。
巴打你好
1993年2月17 下晝大約3點幾左右

唔該哂

已經覆咗絲打你tg喇
巴打你好
1993年2月17 下晝大約3點幾左右

唔該哂

已經覆咗絲打你tg喇

唔該哂巴打
辛苦哂
好多都準啊
希望等多幾年真係會有真桃花出現啦
96年 8月5日 零晨1點20分 巴
https://t.me/Eltonzzz thank you
唔知道仲有冇
1996 11 14 巴 大概12:30pm

成日錯過好多
1990年10月31日 亥時出生 絲
希望有緣能得大師指點一二

叫巴打得喇,已經覆咗絲打你tg喇
1990年10月31日 亥時出生 絲
希望有緣能得大師指點一二

叫巴打得喇,已經覆咗絲打你tg喇

巴打好準
我邊年差講得中 連我咩時候讀書唔掂都中
原本覺得所有野都唔知想點咁
而家叫個人定啲有啲方向啦
感謝巴打贈言
1995年10月22日 夜晚10點
依家事業唔太順利 我好鐘意份工 點先可以改善到好d
我係舊post問過的 唔該巴打

已經覆咗絲打你tg喇
1995年10月22日 夜晚10點
依家事業唔太順利 我好鐘意份工 點先可以改善到好d
我係舊post問過的 唔該巴打

已經覆咗絲打你tg喇

唔該晒巴打 真係幾準 仲幫埋我男朋友睇 好好人 good luck巴打

已經覆咗絲打你tg喇
1996年08月19日 好似下午3點5/10/15分左右 女
想問感情路 係崎嶇定平淡?幾時會結婚?黎緊會唔會有咩變化?
98年7月19 下晝12點半 絲
98 04 19 12pm 女仔
好想問下有無機會復合 定係放手 岩岩分手幾日

巴打你好!
1994年5月11日 12:40 p.m. 絲

唔該晒!
98年7月19 下晝12點半 絲

想知我今年嘅桃花會幾時嚟同埋感情運
呢排都係做追人嗰個但失敗過一次
Thanks巴打
TG https://t.me/aw719
反而想問下 桃花運係咩原理 究竟係緣份天注定 定 某一個window特別有機會 後者既話又算唔算正桃花
巴打睇以前既野同埋性格好準 仲好有耐性答問題同分析情況
多謝巴打既幫忙 希望有改善
多謝巴打先
絲打 97年7月31 想知幾時旺桃花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞