點樣先旺桃花?幾時有桃花?感情運如何?你問我唔一定答

990 回覆
187 Like 26 Dislike

第一頁留左名,巴打可唔可以幫手睇下
希望巴打抽中我
我:1994年10月14日 黃昏 絲
男友:1987年4月24日 (時間不詳)
想問下同現男友會唔會有好結果
多謝巴打
幫推

求巴打解答
1995 11 18 10點幾 絲

舊post問過 另外係早上 thanks

絲打今年就算有,都可能…

留意下農曆7-10月。

下年就唔同晒,農曆3月開始有幾個月正桃花,自己留意下。

其實三個月前 男友想分開 到而家無touch到個問題我都唔知自己係A定O
即係今年桃花謝曬?新舊情都無可能?
唔該巴打

上年年中/年尾係埋一齊定更耐以前(前年年尾)?係嘅話今年要捱到農曆7月先有轉機。

就算唔計呢三個月都足4年了
[/member]1997 10月13 15:01 男
幾時有拖拍?[/member]

巴打你感情運唔差果喎,唔係話桃花多而係會有好老婆果隻。

今年農曆10-12月同下年農曆10-11月最旺,自己留意下。

錯過就要到20年。

巴打對另一半要求好高下

不過放心,應該會搵到個合你心水嘅。

用下水系顏色野都有幫助。

哇 多謝你覆咗我呀
感情一路唔差 keep住有女追
不過可能要求太高同毒撚性格
好似幾準 之前搵個幾個算命都算到我有個好老婆
感謝 仲有冇提點

如果開tg 我會搵你傾傾架

肯肯定你要求高

唔該巴打

唔該巴打

希望你會答我
[/member]1997 10月13 15:01 男
幾時有拖拍?[/member]

巴打你感情運唔差果喎,唔係話桃花多而係會有好老婆果隻。

今年農曆10-12月同下年農曆10-11月最旺,自己留意下。

錯過就要到20年。

巴打對另一半要求好高下

不過放心,應該會搵到個合你心水嘅。

用下水系顏色野都有幫助。

哇 多謝你覆咗我呀
感情一路唔差 keep住有女追
不過可能要求太高同毒撚性格
好似幾準 之前搵個幾個算命都算到我有個好老婆
感謝 仲有冇提點

如果開tg 我會搵你傾傾架

肯肯定你要求高

你個tg 到底post左去邊到 搵唔到

應該未敢開住
97年8月18號 下午約三時半 男 謝謝巴打
1996年4月7日 大約朝早6點
感謝巴打
爸打我1991年 9月5號夜晚7-8點出世
我想問下我大慨幾時會結婚?
因為其實我有一個一齊左10年既女友
咁我都有諗過同佢30歲左右就結
但係近呢一兩年大家開始發覺思想上唔同左..
所以我想睇下我30歲前有無機會真係結到
1996年5月24日 下就2點 女

唔該巴打
A0絲求指點突破A0
答到好攰

好係好 但唔會仲攰咩?

對我地梗係好
怕你回唔切咋

我等緊巴打#169

抽到#7X咋

#76 就黎到我啦
95 07 15 時間我淨係記得深宵 巴
95 07 15 時間我淨係記得深宵 巴

最近無咩目標 以前拍過幾次 都不歡而散 依家仲有點記掛上一個 求巴打睇下我有無桃花
今晚得閒再覆下大家

1998年6月30 下午1:15 絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞